2777
2789

اولیش : دختری که ۲۳ سالشه دانشجوی مدیریت بازرگانی و هدفش مهاجرته ،آنلاین شاپ لباس و لوازم آرایش داره ، مهارت های خیلی زیادی بلده مثل سوارکاری ، نقاشی ، باله ، طراحی لباس ، میکاپ ، پیانو زبان و کلی چیزای دیگه 

خیلیم خوشگله پوست سفید موهای بور بلند و چشم های رنگی و قد بلند و خوش اندام شبیه ایرانیا نیست و خیلی به خودش میرسه ، همیشه بوی عطر میده و خوش استایله قدش ۱۷۳ وزنش ۶۰

خانواده ی با وضع مالی خیلی خوبی داره ، و همیشه همراهش بودن ، یذره لوسه و تک دختره ، یکمم مغروره و با کسی صمیمی نمیشه اما خیلی مهربون و خوش قلبه ولی در عین حال کم حرف و یکمم جدی و عصبی ، با یه پسری تو رابطس که ۱۶ سال از خودش بزرگتره 

.

دومی : ۲۴ ساله ، گرافیک خونده و گرافیسته و تو کارش موفقه ، تو نقاشی و شنا و دف و زبان و پیلاتس حرفه اییه ، خوشگله و چشم ابرو مشکیه و موهای فر و بلندی داره ، اندام ساعت شنی و تو پر ، و به خودش میرسه و استایلش کلاسیکه و بیشتر از سنش نشون میده 

قدش ۱۶۳ وزنش ۶۶

نسبت به دختر اولی سطح مالی خانوادشون پایین تره ، نسبت به سنش خیلی باسیاسته ، و کم حرف و حواس جمع و با اعتماد بنفس و مهربون 

توی رابطه ای نیست

__ 🦢🤍

مث همن حدودا

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.