2777
2789
عنوان

واکسن کزاز

76 بازدید | 6 پست

متولد سال ۶۰ مجرد یک طلاق دوران عقد داشتم 

در مورد واکسن کزاز من ۱۵ سالگی زدم یادمه تو اون خانه بهداشت که رفتم بزنم خانمه واکسن زد بعد گفت سری بعدی موقع عقدش هست باید بزنه منه بدبخت دختر ۱۵ ساله که حتی از رابطه جنسی هیچی نمی دونستم یعنی مسخره نکنید سال ۷۵ بود مادرم بردم واکسن کزاز بزنم مادرم یک زن بداخلاق و اینکه من حتی نمی تونستم به مادر حتی دست بزنم تو مدرسه هم گوشه گیر بود من اصلا نمی دونستم رابطه جنسی چی هست اصلا

اون روز کردم رفتم واکنس زده خانمه تو مرکز بهداشت داشت به مامانم‌میگفت سری بعدی برای عقدش هست من بیچاره هم کنار مامانم بود یهو گفت برو گمشو بیرون 

من یک دختر خجالتی چادری سر به زیر بودم مامانم چیزی بهش نگفت چرا دخترم بهش فحش میدی ناراحت شدم

من از سال ۷۸ درگیر بیماری شد اصلا دیگه شرایط ازدواج نداشتم تا اینکه سال ۹۷ عقد کردم ولی طلاق گرفتم الانم یائسه شدم و درگیر مشکلات دیگه

من دیگه نیازی نیست واکسن کزاز بزنم آخه یک عده میگن هر ۱۰ سال یک بار زده بشه

نگید چه تاپیک چرت و پرتی

دلم گرفته درد و دل کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نفهمیدم چی گفتی ولی کزاز هر ۱۰ سال یکباره

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

اصلا نفهمیدم چی گفتی ولی کزاز هر ۱۰ سال یکباره

اون حانمی که واکسن زدم تو سن ۱۵

ما تو یک روستا زندگی میکردیم اونجا نمیگذاشتن دخترها برن مدرسه خوب

من تنها دختر روستا بودم میرفتم مدرسه اوکی

فامیل ما آدم های خوبی نبودن برام حرف درمیاوردن و از این جور چیزها

اون خانم بهیار تو  بهداشتم یک ابله احمق بود مثلا غیرتی شده بود

فکر میکرد دختر خرابی هستم

تو اون روستا همه دخترها تا ۱۳ سالگی باید شوهر میکردن

و کسایی که حسودی میکردن به من و اینکه پدرم من  شوهر نداده بود یعنی اینکه خواستگار داشتم پدرم دوست نداشت ما زود شوهر کنیم گذاشت درس بخونیم

که اینطور حرف و حدیث درست کردن

از بس حسودی کردن و حرف درآوردن کلا مریض شدم 

همیشه با بابام دعوا داشتم خونه را بفروش ار این خراب شده بریم شهر

دیگه بفیه داستان زندگیم تلخ میشه

دوست ندارم بگم