2777
2789
عنوان

رفتم مصاحبه کاری گفت چون از شهرستانی قبولت نمیکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعید میدونم مستقیما گفته باشن عرضه نداری !!!

ولی بومی تهرانم باشی زیاد پیش میاد سر مسافت خونه تا محل کار رد بشی 

شرکتا معمولا از منطقه خودشون جذب میکنن که هر روز بهونه راه دور و ترافیک و هزینه ایاب ذهاب نیاری براشون

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
روز مصاحبه هم از بالا ب من نگاه میکرد هرچند من ظاهر و استایلم از خودش و کار کنای اونجا بهتر بود ولی ...

میگفتی مرسی ک اطلاع دادین خودمم ترسیدم کنار ادم عقده ایی و از با سن فیل افتاده کارکنم حوصله چ ص کلاساشو ندارم

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
میگفتی مرسی ک اطلاع دادین خودمم ترسیدم کنار ادم عقده ایی و از با سن فیل افتاده کارکنم حوصله چ ص کلاس ...

😂😂😂 کاش میگفتم

پیامشو سین نزدم فقط زدم دو طرفه پاک کردم چتارو 

بگم واقعا؟ 😂

شک داری؟همون لحظه جوتب دندان شکن بده طرف تو دهات بدون عقده بزرگ شدن بهتره تا تو شهر زندگی کنی ولی تا خرخره تو عقده و کمبودو توهم باشع

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢