2777
2789

من بعد تاپیک قبلیم رفتم به مامانم گفتم خسته شدم از دعواهاشون بحثاشون تیکه انداختناشون گفتم میخام یه بلایی سر خودم بیارم اونم خیلی راحت گفت هرکار میخای بکن و من الان واقعا میخام خودمو بکشم وقتی واسه مامانم مهم نیستم دسگه چرا زتدگی کنم☺💔

بیخیال همه

هرکس زندگی و سختی های خودشو داره شاید مامانت عصبی بوده به دل نگیر کسی نمی‌خواد خار تو پای بکش بره

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگران رو که نمیتونی تغییر بدی پس روی روح و روان خودت کار کن که کم نیاری

خیلی وقتا وضعیت اونقدارم بد نیست ولی چون از نظر روحی ضعیف هستیم وضعیت رو خیلی حاد میبینیم و دست به کارای اشتباه میزنیم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

ب نظر من همه ی مادرا صرف مادر بودن

خوب نیستن

هر کی ی اخلاقی داره

منم مامانم گزینه های منفیش خیلی بیشتر از مثبته امیدی ب درست شدنشم نیس 

مجبوریم بسوزیم و بسازیم

فک میکنم همه کاراش غده سرطانی میشن برا من ی روزی

ب نظر من همه ی مادرا صرف مادر بودنخوب نیستنهر کی ی اخلاقی دارهمنم مامانم گزینه های منفیش خیلی بیشتر ...

ایشون دوست پسر داره مامانش فهمیده به دوست پسرش گفته رابطه تون قطع کنید فقط هم ۱۵ سالشه 

زندگیت خیلی ارزشمند تر از این حرفاست که بخاطر به پسر بهش خاتمه بدی گلم ضمناً مادرت هم عصبانی بوده همچین حرفی زده وگرنه هیچکس دلش نمیخواد حتی خار تو پای بچش بره

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

اخه عصبیم باشه باید یزره براش مهم باشم اخه نه خیلی راحت بگه

همه به بار یا چند بار شنیدیم ازین حرفا ولی دلیل نمیشه تو بخاطر حرف یه آدم انقدر خودتو زجر بدی، هرچی هرچی گفت هرکاری کرد به جهنم(ببخشید)اهدافتو داشته باش زندگی کن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ایشون دوست پسر داره مامانش فهمیده به دوست پسرش گفته رابطه تون قطع کنید فقط هم ۱۵ سالشه

این ک خیلی ظلمه و قطعا حق رو ب مادرش میدم

چ لزوم داره تو این سن دوست پسر

خجالت بکش دخترم اینا نون و اب نمیشع مادرتم حرص نده لطفا 

ما برای علاقه و اهمیت دیگران به دنیا نیومدیم که به این دلیل جون خودمون رو بگیریم

هر روحی با هدفی به زمین فرستاده شده

و همه روز های سخت رو باید بگذرونن

آسیب زدن به خودت از چاله تو چاه افتادنه

شرایطت چیه؟