2777
2789
عنوان

تو باشگاه همش مسخرم میکنن

212 بازدید | 13 پست

سلام . من باشگاه میرم همراه با دوستم. حرکات هاش خیلی سخته و بعضیا رو نمیتونم بزنم. دوستم شروع میکنه بلند بلند خندیدن و به مربی میگه این داره اشتباه میزنه که همه متوجه شن. از طرفی هم چون یکم اضافه وزن دارم بهم میگه انقدررر خوردی چاق شدی در صورتی که من هیچی نمیخورم جدیدا تو رژیمم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابشو بده 

چرا سکوت میکنی مقابلش؟

بگو دارم یاد میگیرم میشه دهنت رو ببندی و بذاری کارمو کنم؟!

دقیقا با همین لحن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

والا منم میرم باشگاه دخترای خیلی چاق تا خیلی لاغر که من باشم همه میان. هیچ کس هم کار یکی دیگه نداره‌. بعد از تمرین باید انقدر حالت خوب باشه که انگار موادی چیزی زدی. اینکه تو بری باشگاه و بت حس بدی بدن اصلا خوب نیست. به نظرم این ماهت که تمام شد برو ی باشگاه دیگه. این چه دوستیه اخه. اشتباه هم بزنی باید یادت بده نه تمسخر. 

جوابشو بده چرا سکوت میکنی مقابلش؟بگو دارم یاد میگیرم میشه دهنت رو ببندی و بذاری کارمو کنم؟!دقیقا با ...

به خیال خودش فک میکنع داره بهم کمک میکنه. ولی من دارم تلاشم رو میکنم مثلا در حال بلند کردن وزنه هستم یهو میاد میگه  زانوت فلان گذاشتی اشتباه گذاشتی . خود مربی داره میگه درست دارم میزنم😑

به خیال خودش فک میکنع داره بهم کمک میکنه. ولی من دارم تلاشم رو میکنم مثلا در حال بلند کردن وزنه هستم ...

جوابش بده 

بگو دخالت نکن تو کارم برو ورزش خودتو کن سوالی داشته باشم از مربی میپرسم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

والا منم میرم باشگاه دخترای خیلی چاق تا خیلی لاغر که من باشم همه میان. هیچ کس هم کار یکی دیگه نداره‌ ...

کلا اینا با دخترای یکم تپل تر یه جوری رفتار میکنن. مضخرفا

کلا اینا با دخترای یکم تپل تر یه جوری رفتار میکنن. مضخرفا

نرو. تو داری پول میدی بری باشگاه هم ورزش کنی هم حال روحیت اوکی بشه. نه که هم پول بدی هم حالت بد بشه. برو ی باشگاه دیگه. باور کن جو این باشگاه فقط مسمومه. باشگاه های دیگه اصلا اینجپری نیستن. تا از ورزش کردن تو را زده نکردن ، نرو