2777
2789

خوشم نمیاد

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من خیلی خوبه البته بستگی به بچه داره واقعا بعضی بچه ها  هوش بالایی دارند نسبت به سنشون بیشتر هوششون خوبه برای اینجور بچه ها عالیه ولی برای بچه که هوش عادی داره نه چون اذیت میشه

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بعد از اون طرف هم حتما تو سن کم تر باید انتخاب رشته دبیرستان انجام داد و کلی اشتباه ممکنه توش اتفاق بیفته چون تو سن کم آدم زیاد فکر نمیکنه سر جوگیری یا حرف بقیه ممکنه رشته انتخاب کنه بعد اذیت میشه به نظرم خیلی زوده 

یاخدا چه خبره!!!!

من خدا رو شکر می کنم دخترام نیمه دومی هستن دیر تر میرن،،اون وقت اونا گفتن از ۵ سالگی برن!!!!🥴🥴

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

به نظر من خیلی خوبه البته بستگی به بچه داره واقعا بعضی بچه ها هوش بالایی دارند نسبت به سنشون بیشتر ...

حجم درسها خیای زیادا حتی برای کسی که هوش بالایی داره و زیر ۷سال کلا از تظر روانسناسی نباید آموز رسمی شروع بشه

حجم درسها خیای زیادا حتی برای کسی که هوش بالایی داره و زیر ۷سال کلا از تظر روانسناسی نباید آموز رسمی ...

درسته 

ولی من دیدم بچه ۵ ساله حروف الفبا کلا بلده دفتر مشق داره همه حروف ها رو نوشته 

حرف دوکلمه ای نوشته 

جدول ضرب بلده 

تقسیم بلده 

شعر کتاب هارو بلده

خیلی چیزهای دیگه 

میرن سنجش میشن واقعا ببینن توانایی دارن شروع کنن خیلی عالیه واصلا هم خسته نمیشن چون علاقه دارن به درس 

میگم باز بستگی به هوش و استعداد داره 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱