2777
2789

کلا اخلاقم اینه با کسی صمیمی نیستم 

فقط دوتا دوست صمیمی دارم 

خواستگاری داداشامم نرفتم کلا دخالت نکردم ..عروسی یکیشونم نرفتم اون یکیم در حد یک ساعت دل خوشی ازین داداشای ناتنی ندارم ..گفتم به پدر و مادرم هرچی شد به من ربطی نداره نه کسی رو معرفی میکنم نه کاری با زندگیتون دارم فردا روز مشکلی بینتون پیش اومد پیش من گله نکنید مشکلات خودم برام بستمه ....نمیخوام مشکل جدید به مشکلاتم اضافه بشه 

یکی از زن داداشام دیروز داشت راجع به من نظر میداد  یه جورایی یکم باهاش تند صحبت کردم یکم گریه کرد ....و بهم گفت اخلاقت بده

من فقط میخوام برا خودم زندگی کنم نه کسی به کارم کار داشته باشه نه من داشته باشم ..ولی دیگران درک نمیکنند همش سرشون تو زندگی منه من مستقل بشم نمیخوام ریخت هیج کدومو ببینم 

البته پدر و مادرم ادمای  خوبی هستن ولی بقیه رو نمیخوام ببینم 

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

چی بگم والا عروستون چه گناهی کرده اشکشو دراوردی خب رفت و امد نکن ولی یکم مهربونتر چه خبره خواهر

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چی بگم والا عروستون چه گناهی کرده اشکشو دراوردی خب رفت و امد نکن ولی یکم مهربونتر چه خبره خواهر

فضوله همش سوال میکنه 

یا نظر میده خیلی حرف میزنه یه دقیقه دهنشو نمیبینده 

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون تندی هم می تونستید حد و مرزش رو بهش نشون بدید و بگید تمایلی ندارد درباره شما صحبت کنند و همونطو ...

واقعا حرف زدنای زیادش رو اعصابمه 

اصلا یه دقیقه دهنشو نمیبنده 

خوب کردی بابا

😂اعصاب ندارم به خدا ابنم یه ریز حرف میزنه