2777
2789
عنوان

یادتونه گفتین به شوهرت پول نده

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 27 پست
اسی اگر قدر میدونه کوتاه بیا

اون خونه رو شروع گردیم چون باید ب اسم‌من میشد اگه این حرفو نمیزد من از اول قبول نمیکردم 

حالا بعد از دو سال دبه کرده 

من ک نمیتونم همش دروغ بشنوم پولمم بره جونمم بره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نده افرین درستش همینه

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

اون خونه رو شروع گردیم چون باید ب اسم‌من میشد اگه این حرفو نمیزد من از اول قبول نمیکردم حالا بعد از ...

وقتی اونقدر دروغگو هست و دور از جون خر فرضت کرده پول نده هیچی پولاتم پس بگیر

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

وقتی سره اون ب سنگ نخورده پشیمون نشده تو چرا بشی؟؟؟؟؟

همون تازه فک کن نزدین ۱ میلیارد ضمانتشو کردم 

بازم ب من میگه اگه خونه ب اسمت شد و طلاق گرفتی چی 

آخه احمق تا الانم تو هر چی داری از منه

بعضی مردا ذات طلبکار دارن چون میخوان اینطوری بیشتر از خانم ها باج بگیرن یعنی هرکاری بکنی براشون بازم آخرش میگن مگه چیکار کردی؟! چرا چون فکر می کنن اگه تشکر بکنن و قدر بدونن زن هوا برش میداره و دیگه بیشتر مایه نمیذاره براشون! خیلی تاکتیک کثیفیه ولی هست واقعا. شوهر منم همینه متاسفانه مثلا اگر چیزی بخریم منم پول بدم و انتظار داشته باشم به اندازه پولی که دادم به اسمم باشه میگه تو پولکی و مادی هستی 😂😂😂 ولی خوب به اسم ایشون باشه مشکلی نیست و ایشون پولکی محسوب نمیشه! اینا دلشون یه زن احمق میخواد که فقط بگه چشم و باج بده وگرنه کلی انگ به آدم می چسبونن اگه حق مسلم خودت رو بخوای

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
اون خونه رو شروع گردیم چون باید ب اسم‌من میشد اگه این حرفو نمیزد من از اول قبول نمیکردم حالا بعد از ...

چی بگم عزیزم حق داری

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بعضی مردا ذات طلبکار دارن چون میخوان اینطوری بیشتر از خانم ها باج بگیرن یعنی هرکاری بکنی براشون بازم ...

من ده ساله دارم خرجشو میدم 

اگه قرار بود برم صد تا بهتر از شوهرم خاستگارم بودن از اول نباید با مرد بی پول ازدواج کرد واقعا اشتباهه