2777
2789
عنوان

زبان دهم رو چیکار کنم‌کمک کنید

54 بازدید | 14 پست

خواهرم‌امسال میره دهم و رشته ریاضی رو انتخاب کرده همه درساش عالیه بجز زبان 

بشدت متنفره و بلدم نیست 

از الان تا اول مهر دهن مارو سرویس کرده با استرس زبان 

اگه کلاس بره فایده ای داره توی این دوماه؟ چیزی یاد میدن واسه دهم 

یا راه و روشی دیگه دارید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه معلم بگیره کتاب دهمو براش ببنده از نمونه سوالم غاقل نشه 

ققط یادتون باشه اگر مول بیشتریم خواست بدید لیسنینگ هم کار کنه چون بخشی از امتحانه 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

اره کلاس زبان بره خوبه نه تو دوماه کلا باید بره

خب اونکه اره باید ادامه بده ولی تاثیری داره که وقتی وارد کلاس دهم شد بتونه درس زبانشو بخونه و یاد بگیره؟ یا توی این دوماه توانایی اینو به دست نمیاره؟

یه معلم بگیره کتاب دهمو براش ببنده از نمونه سوالم غاقل نشه ققط یادتون باشه اگر مول بیشتریم خواست بدی ...

معلما الان بخان خصوصی درس بدن خیلیییی زیاد میگیرن 😐💔

معلما الان بخان خصوصی درس بدن خیلیییی زیاد میگیرن 😐💔

طرفای ما ساعتی ۵۰ هست انلاین هم میتونه 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

۵۰هزار؟شما مگه کجایید چه عجیب😐

تهران جنوب تهران انلاین هم میشه ها 

ما غرب تهرانیم اینجا گرون میگیرن انلاین جایی رو سراغ دارید شما؟ واقعا خوب باشه

نه حقیقتا من خودم چند سال تو انوزشگاه زبان خوندم انلاین سراغ ندارم فیلیمو مدرسه رو هم یه نگاه بنداره

نه حقیقتا من خودم چند سال تو انوزشگاه زبان خوندم انلاین سراغ ندارم فیلیمو مدرسه رو هم یه نگاه بنداره

مرسی ازت 

اگه جایی رو میدا کردی خوشحال میشم بهم خبر بدی

مرسی ازت اگه جایی رو میدا کردی خوشحال میشم بهم خبر بدی

حتما عزیزم