2777
2789
عنوان

خانواده ی پدرم منو خونشون راه ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 51 پست
چقدر خوب من با هیچکس مشکلی نداشتم😂😂ولی خب اینا رام ندادن دیگه چه میشه کرد

اشکال نداره عزیزم.برو خونه پدرت و خواهرتم بگو بیاد اونجا و باهاش بیرون هم برو.نذار زن بابات خیلی خوش بخالش بشه که دختر شوهرم اومد شهرمون ولی رفت خونه کس و کارمون نه خونه ما

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

سلام خانمای گل 

من شرایط مالیم خیلی خیلی ضعیفه این روزا 

محتاج

مایحتاج اولیه زندگی شدم این روزا

بخاطر مشکل مالی بدی که برامون پیش آمده 

یکم شرایط و برامون سخت کرده 

خواستم بگم اگه امواتی دارین که بخواین براش خیرات کنین 

من میتونم براشون قرآن بخونم هدیه کنم

شمام در ازاش یه کمکی به من بکنین 

اگه خواستین درخواست دوستی بدین

اینجوری هم شما یه کاری برای اموالتان کردین هم منم یه کمکی میشه بهم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه دیگه نمیرم جایی بودم پیش مامانم رفتم مثلا تفریح بیرونم کردن😂😂

اشکال نداره عزیزم گاهی اینجوری میشه ای کاش اونا موقعیت شما رو درک میکردن که دوست داری با خواهرت باهم باشین، ولی یکمم بهشون حق بده شاید براشون سخت باشه که همزمان دوتاتون رو نگه دارن 

غمگینه..یعنی اینا مهر ندارن بی عاطفه ان یه دخترو تنها گذاشتن آدم تو سختی ها دوست ودشمنو میشناسه دشمن واقعی آشناست غریبه ظربه نمیزنه

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

اون ها شما رو به دنیا نیاوردن بخوان نگهدارن مقصر پدر مادرتن ، الان آدم حوصله خودشم نداره بازم دارن آبجیت رو نگه میدارن

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

مشکل از دولت و پدرمادراست دولت اگر قانون بزاره اجبار کنه پدر باید هزینه بچه ها و مادرو بده و مسکن رو تهیه کنه و بچه ها توسط مادر بزرگ بشن یا بالعکس و پدر و مادر حق ندارن بچه هارو رها کنن و پیش کسی بزارن و فقط برن دنبال زندگی خودشون  . اگر این اجبار بود نه آنقدر راحت طلاق میگرفتن نه راحت بچه دار میشدن

درسته که شما ناراحت شدی .درمان میکنم 

اما اگر منطقی باشی

خودت رو بزار جای خانواده پدریت.

پدر و مادرت درست یا اشتباه همو انتخاب کردن و ازدواج کردن.

دوتا بچه آوردن و نهایتا از هم جدا شدن

پدرت مجددا ازدواج کرده،مادرت هم یه شهر دیگه اس.

حالا به این فکر کن که چرا خانواده پدری باید دوتا بچه های این زندگی رو پیش خودشون نگهدارن.؟شاید واقعا براشون سخته.انصافا مسیولیت شما با پدر و مادرتون هست .

حتی اگه میخوای خواهرت رو ببینی  خونه بابات یا مامانت این کار رو انجام بده .

اینجوری شخصیتت بهتر حفظ میشه و کسی نمیتونه بهت معترض بشه .چون پدر و مادر تون هستن 

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.