2777
2789
عنوان

خانواده ی پدرم منو خونشون راه ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 51 پست

منم تا از عمم دور بودم زنگ میزدم میگفت وای بیا اینجا خودم اصلا میام دنبالت همه جا میریم و کلی زبون ریختن اینا بعد که من من رفتم گفتم اومدم کجایی بیام پیشت میگه شوهرمو سگ گاز گرفته خودم مربضم کاری نداری خدافظ😂همیشه دختر عموهام میکفتن اینجوریه من چون یه شهر دیگم فکر مسکردم دروغ میگن حالا خوبه ما خونه داریم اونجا اگه به هوای حرف ابن میرفتم که شب تو خیابون باید میخابیدم

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط موندم چطور یک پدر و مادر وقتی بچه دارن دلشون میاد جدا بشن ک بچها اینقدر سختی و عذاب رو تحمل کنن اهل زندگی نبودن بچه نمیاوردن آوردن باید کوتاه میامدن مگه گناه اون بچه هاچیه ک بشن زیر دست هر کس و ناکسی

خانواده پدری معمولا همینجورینخواهرت چند سالشه

نه همیشه

من با خونواده مادری سالهاست قطع ارتباطم ولی با خونواده پدریم اوکی ام

هرچی اونا همه جوره بدن اینا همه جوره خوب و انسانن

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

نه همیشهمن با خونواده مادری سالهاست قطع ارتباطم ولی با خونواده پدریم اوکی امهرچی اونا همه جوره بدن ا ...

چقدر خوب 

من با هیچکس مشکلی نداشتم😂😂

ولی خب اینا رام ندادن دیگه چه میشه کرد

ربطی به خانواده پدری یا مادری نداره انسانیت باید تو وجود آدما نهادینه بشه،که متاسفانه حرص و طمع و حسادت و خیلی چیزای بد دیگه،مانع اون میشه

نگران نباش عزیزم تنها نیستی خیلی از ماها هستیم که از طرف خانواده مادری یا پدری مون خیری ندیدیم