2777
2789

مخصوصا خانومایی که یه شهر دیگه زندگی میکنید و از خانه پدری دورید

مامانتون چقدر پیش شما و بچه موند؟

خانواده شوهرم و خود شوهرم کلا خیلی پروو ان 

بهم میگن مامانت باید یکی دو ماهی بیاد ازتون مراقبت کنه و اشپزی کنه و...

ده پونزده روز کافیه 

اگه شوهرت کمکت باشه و کمی اشپزی کنه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

دقیقا شانزده روز خودم گفتم دیگه برو به اصرار راهیش کردم !! 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولم تا ده روز خودم خونه مادرم موندم بعدم مادرم شش روز اومد خونمون. ولی خونه خودم که خودم آشپزی میکردم. بچه دوم فقط سه روز خونه مادرم موندم بعدم اومدم خونه خودم مادرمم نیومد.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من رفتم پیش مادرم 

برا اولی 3روز

برا دومی خونه خودم بودم کسی هم پیشم نبود از قبل هم غذا هم دمنوش و... اماده کرده بودم برا بعد زایمان 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

هیچکس نیومد باهام ده روز خونه پدر شوهر بودم ده روز مامانم دیگه برگشتیم خونمون شهر دیگه بودیم تنهایی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

انشالله به سلامتی❤️مامان عزیزم ماه هفتم بارداری اومد چون من بیمارستان بودم.مرخص شدم چند روز بعدش رفت.منم راه دورم.شبی که دوقلو عمل کردم.راه افتاده بود.چون ماه هشتم بودم و دکتر شخصی ام یهو بیخیال من شد.رفتم میلاد تهران چون پرونده از قبل نداشتم.آقامون پیش رییسی بخش خیلی گریه کرد.ساعت دو شب عمل شدم و صبح چشم باز کردم مامان بالا سرم بود....😭الان شش ماهه مامانم آسمانی شده..

چخبره مگه که دو ماه بمونه من ۷ روز موند بعدم خودم پاشدم همه کاری کردم البته شوهرمم کمکم میکرد

از بس شوهرم تنبله

خانوادشم بی نهایت پرووان

مامانم گفت 14 روز میمونم و کارهای مراقبتی خودتو بچه که تموم شد بعد تو بیا شهرمون اما شوهرم میگه نه نباید بری خونه بابات !!!!!!

یک هفته ده روز مامانت باشه کافیه،  برای بقیه روزها کسی که تز دوماهه میده بگو. بره پرستار بگیره. 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حالا من به شوهرم گفته 14 روز مامانم میمونه خودشو داره جر میده

میخواد از سر خودش وا کنه خب مادرت طفلی زندگی نداره مگه؟ شما بچه اوردی همسرت باید همراهت باشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
یک هفته ده روز مامانت باشه کافیه، برای بقیه روزها کسی که تز دوماهه میده بگو. بره پرستار بگیره. 😊

4 ساله دارم این تنبلیاشو تحمل میکنم 

اگر احساس میکنن که من و بچه مراقبت نیاز داریم خب خودشون بیان !!!!!که یه کوچه با ما فاصله دارن!

چرا مامانم از شهر دیگه پاشه بیاد!!!!!!!!