2777
2789
عنوان

یرص استخوان ساز

83 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیز من پردنیزولون ۵۰ خوردم اسنخوام کوچیک شدن خیلی ناراحتم چیکار کنم مث قبل شه دستام و پاهام و اسنخون کمر اینا کلا .

چی بخورم که مثل قبل شه زانوهام یا پام و استخون لگن هس یا کمر  بزرگ شه😔😔😔

سلام عزیزم خوبی شما ببخشید شما روماتیسم داری

میشه راهنمایی کنید منو روحیمو باختم😔

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
سلام عزیزم خوبی شما ببخشید شما روماتیسم داریمیشه راهنمایی کنید منو روحیمو باختم😔

سلام گلم نرسی معلوم نیس دردم چیه یه التهاب کلی داره دنم همه جوره . مثلا الان نث اینکه بهجت دارم بعدش علایم بیماری شوگرن یهو چشام اوندفه یبارها قرمز شد الاهب کرد با زبانم  گفتن چشات چرا اینجوری شده و‌ ...

کلا نمیدونم اعصابمو خرد کرده . چشامو قاطی کرده زاویه دید و بیناییش و دیدش میخاد درس شه دوباره التهاب میکنه قاطی میکنه خیلی ناراحتم . کاش درس میشد از بیخ این بیماری . خدایا هیشکیو مریض نکن بحق مریض مصلحاتی کربلا ، امام سجاد (ع) . یا امام سجاد (ع) خودت بیمارارو لباس عافیت بپوشان . توهم نگران نباش دکتر برو میگیری کن ان شاءالله درس میشی ‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم نرسی معلوم نیس دردم چیه یه التهاب کلی داره دنم همه جوره . مثلا الان نث اینکه بهجت دارم بعدش ...

خب دکترا چی میگن قرص اینا نمیخوری تشخیص روماتیسم مفصلی دادن ؟

من باد سر میخوره دستام و پاهام درد میکنه نمیدونم چیکار کنم از دکتر رفتنم میترسم هزینه اینا زیاد دربیاد ازمایش فعلا شرایط ندارم موندم ۲۳ سالمه ولی پیره شدم حقیقتا 

الهی آمین عزیزم انشالله بحق امام حسین همه مریضا شفا پیدا کنن منو شمام بین اونا🥀🌱

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

من تازه عقد کردم نگرانم بچه دار نتونم شم یا کلا فلج شم یا خونواده همسرم بفهمن سرکوفت بزنن

خب دکترا چی میگن قرص اینا نمیخوری تشخیص روماتیسم مفصلی دادن ؟من باد سر میخوره دستام و پاهام درد میکن ...

منم مشکلم درو کرون نیس التهاب میکنه . 

دکترا هیچی متوجه  نمیشن 

من تازه عقد کردم نگرانم بچه دار نتونم شم یا کلا فلج شم یا خونواده همسرم بفهمن سرکوفت بزنن

مگه چیشده . خدا بد نده . نگران نباشه . به خودت فاز منفی نده . ان شاءالله هیچی نمیشه .

سلام گلم نرسی معلوم نیس دردم چیه یه التهاب کلی داره دنم همه جوره . مثلا الان نث اینکه بهجت دارم بعدش ...

ان شاالله بزودی درمان بشین

بجز لیست نمایندگان طب اسلامی تبریز سعی کنین با نمایندگان شهرای دیگه هم مشورت کنین

اقای مشکوری مشهد

دکتر اراسته تهران

حاج اقا باقری اصفهان 

تمام صفحات تاپیکمو بخونین لیست این شهرا پیدا کنین شماره این نماینده هارو پیدا کنین 

دارو استخوان ساز طب اسلامی خواصش رشد و ترمیم استخوان هست سویق هم هست 

ان شاالله بحق پنج تن آل عبا زود درمان بشین و شمام مثل من تاپیک بزنین و بندگان خدارو با این طب ناب آشنا کنین

من درمان بیماریهایی دیدم که ازنظر دکترا هم مثل معجزه بوده