2777
2789
عنوان

سرویس خواب کودک لطفا کسایی که دوتا بچه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 33 پست
اخه من میخاستم یه چیز عمری بخرم😁ساده هم باشه که تا بزرگ شدن هم بتونن استفاده کنن. به قول شما شاید ب ...

نه بچه ها الان کوچیکن نظر شما حاکمه وقتی بزرگ و نوجوون شدن از مدلش از رنگش و ... ایراد میگیرن و مجبوری باز عوض کنی مخصوصا دخترا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بچه ها الان کوچیکن نظر شما حاکمه وقتی بزرگ و نوجوون شدن از مدلش از رنگش و ... ایراد میگیرن و مجبو ...

واقعا😄اینم حرفیه. میخاستم ساده بخرم که تا بزرگسالی شون هم استفاده کنن ولی فکر نمیکنم اینطور بشه😅

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

۱۲متر هست اتاق. به نظر شما اگه یه دونه کمد بگیرم برای دوتاشون ،بعد که بزرگ شدن مشکلی نداره؟ یا بعدا ...

کمد مشترک مشکلی نداره نهایتا دوتا پاتختی جدا براشون بگیر برای لباس خونه و لباس زیرشون. کمد به دونه کافیه برای لباس بیرونشون 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
کمد مشترک مشکلی نداره نهایتا دوتا پاتختی جدا براشون بگیر برای لباس خونه و لباس زیرشون. کمد به دونه ک ...

فکر خوبیه. مرسی از نظرت عزیزم

پس همون یکی رو میخرم فعلا

برای تخت هم راهنمایی کنین بچه های من ۱۳ و ۸ سالن پسرن چه تختی بگیرم براشون

اگه جنسیتشون یکیه بچتون دو طبقه بگیر .تخت دو طبقه .

من دو تا دخترام نزاشتن دو طبقه بگیرم هر کدوم جدا گرفتن .

ولی از اون دوطبقه های خوشگل هست چوبیه .از اونا بگیر.

اگه هم اتاقتون بزرگه .تکی بگیرین .ولی هر دو یک رنگ ویک مدل باشه.

سلام عزیزم. چون هردوتا بچت پسر هستن میتونی تخت دوطبقه هم بگیری براشون. جا هم کمتر میگیرهمن دیروز رفت ...

میگن طبقه بالاش گرم میشه شما تجربه شو دارین؟

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
اگه جنسیتشون یکیه بچتون دو طبقه بگیر .تخت دو طبقه .من دو تا دخترام نزاشتن دو طبقه بگیرم هر کدوم جدا ...

مرسی از راهنماییت 

ولی شنیدم میگن طبقه بالاش گرم میشه درسته؟

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
چون پسر و دخترن بچه هام بعدا بزرگ بشن مشکلی نداره کمدشون مشترک باشه؟؟؟

عزیزم بچه هاتون پسر و دخترن 

بزرگ بشن مجبورید اتاقشونو عوض کنید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

الان کمد دیواری هست تو اتاقشون. تو همون جا میشه لباسا و وسایلشون. میخاستم تخت سفید طوسی بگیرم. به نظ ...

نگیر اتاق خیلی خفه میشه جا برا بازی ندارن 

منم اتاق بچه ها ۱۲ متره دوتا تخت و یدونه میزارایش دارن الان پشیمونم میگم کاشکی نگرفته بودم

تخت ساده سفید بگیر که بعداً خواستی اضافه کنی بتونی

میگن طبقه بالاش گرم میشه شما تجربه شو دارین؟

نمیدونم والا اتفاقا من دیروز دو طبقه هم قیمت کردم. فروشنده خیلی تعریفشو میداد. فاصله ی بین تخت پایین و بالا اونقدرا هم زیاد نیس که بخاد گرم بشه. حالا بازم قبل خریدن چندجا بپرسین

عزیزم بچه هاتون پسر و دخترن بزرگ بشن مجبورید اتاقشونو عوض کنید

آره صد درصد باید همین کارو کنم. حتی اگه من و شوهرم بی اتاق بشیم😅😅

نگیر اتاق خیلی خفه میشه جا برا بازی ندارن منم اتاق بچه ها ۱۲ متره دوتا تخت و یدونه میزارایش دارن الا ...

شما کمد نگرفتین برای بچه هاتون؟ فقط میز آرایشه؟

من یه مدل دیروز رفتم دیدم سفید طوسی بود خیلی خوشم اومد. ولی سفید خالی هم بهتره به قول شما که بعدا اگه بخام بتونم کمد بخرم