2777
2789
عنوان

(•••نظرخواهی اضطراری•••)

201 بازدید | 24 پست

بچه ها من امروز قرار بود بعد از ۱ سال با دوستام برم بیرون، حقوقم تموم شده بود(موجودیم ۲ هزارتومن بود)  دیروز به مامانم گفتم میشه بهم قرض بدی هفته بعد بهت پس بدم؟!(یعنی ۱۶ام که حقوق میگیرم)گفت باشه. 

یکم پیش باهاشون بحثم شد، گفت برو پول رو از کی میگیری بگیر من نمیدم... 

الانم تو جیبم پول نیست، همیشه هم به ی بهونه ای کنسل می کردم قرارمون رو... 

الان از خجالت دارم میمیرم و گریه می کنم، به صاحب کارم پیام دادم که میشه حقوقم رو یک هفته زودتر دریافت کنم، گفت با احترام خیر، غرورم خیلی شکست... 

الان با خودش میگه این یعنی ۴ تومن نداره از خانوادش بخواد که از من پول خواسته؟! 

فکر اینکه چطور کنسل کنم قرارمو داره دیوونم میکنه. 

۱۱ باید میرفتم پیششون

کنسل نکن بگو برات حساب کنن بگو یادم رفته کارت بیارم بعد که حساب کردن شماره کارت بگیر بگو براتون میزنم🙂

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضیه رو به دوستات بگو

آخه صمیمی نیستیم زیاد... 

(قبلا خیلی صمیمی بودیم ولی از وقتی هی به بهانه های مختلف قرارهامون رو کنسل کردم، زیاد حرف نمیرنیم) 

یجورایی همیشه بخاطر مشکلات مالی کنسل کردم.. 

اونا همیشه میرن جای گرون و بودجه ام نمیرسه.... 

کنسل نکن بگو برات حساب کنن بگو یادم رفته کارت بیارم بعد که حساب کردن شماره کارت بگیر بگو براتون میزن ...

وااااااای چقدر از این کار بدم میاد 😠😠

آدم نره بهتره تا بگه کارت مو نیاوردم یا بعدا حساب میکنم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
کنسل نکن بگو برات حساب کنن بگو یادم رفته کارت بیارم بعد که حساب کردن شماره کارت بگیر بگو براتون میزن ...

🙂اخه زیاد صمیمی نیستیم... 

بفهمن پول نداشتم میدونم که مسخره میکنن بعدا بین خودشون