2777
2789

مادرم قلبش مشکل داشت اما هیچوقت نذاشت ما بفهمیم 

دو تا همسایه داشت هر وقت می رفتم پیشش اگه بابام نون می خرید 

می گفت ببرید دوتا هم به اینا بده 

اینا بچه دارن نمی تونن برن نون بگیرن 

می رفتیم بیرون اگه یه کارگری تو کوچه می دید براش آب می برد غذا می برد 

ولی خودش چیزی نمی خورد 

اگه تشنه می دید سیرابت می کرد 

رو تاقچه اتاقش برای پرنده ها نون می ریخت 

بخدا پرنده ها اگه یادش می رفت می اومدن با نوشتن به پنجره می زدن 

وای که به همه ی فامیل زنگ می زد اموالشان می پرسید 

می گفت بیاین تا من هستم ببینمتون 

بخدا وضع مالیش خوب نبود ولی فکر می کردی خیلی ثروتمند 

چون هرچی داشت به همه خدمت می کرد 

می گفت خدا من گره کار بنده هاتو باز می کنم 

تو هم به بچه هام کمک کن 

اخ وقتی فهمیدن رفته 

کوچیک و بزرگ گریه می کردن 

کل فامیل اشک می ریختن 

روز تشییع جنازه 

فکر می کردی جون 20 ساله رفته از بس به همه خوبی کرده بود 

هر کی اومد گریه می کرد 

همه می گفتن این زن نمونه اش تکرار نمیشه 

اخ من میسوزم مادرم رفت فرشته رفت هر کی این مطلب و می خونه 

برای شادی روحش برای خوب بودنش 3 تا صلوات بفرسته 

یا فاتحه بخونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دلم قلبش درد می کرد به ما نگفته بود همش می گفت دستم درد می کنه 

رفته بود به همسایه گفته بود قلبم درد می کنه 

اما دوست بچه ها م بفهمن 

آخه من طاقت دیدن ناراحتی بچه ها رو ندارم 

اخ بمیرم 

عزیزم مادر عزیزت الان در بهترین مکان عالم هستی غرق آرامش و خوشبختی ابدیه

واسش غصه نخور و ناراحتی نکن چون ناراحتش میکنی

ناراحت میشه از اینکه حالش خوبه اما شما بی دلیل واسش غصه میخورین

اینجوری ارتباط روحیتون ضعیف میشه

مطمئن باش که در جوار رحمت خدا غرق بهترین نعمتهاس و واسش خوشحال باش

حق داری دلتنگ شی

با ارسال هدایا و خیرات هم دل خودتو آروم کن هم روح مادر عزیزتو از خودت خوشحالتر کن

و ایمان داشته باش یه روزی همه ما در اون مکان که هیچ مرگ و نیستی توش جا نداره تا ابد غرق در بهترین احوالات دوباره با عزیزانمون دور هم جمع میشیم

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

خدا بهتون صبر بده. ولی ادمها متفاوتن ادمهای دوروبر شما قدردانن. باباو مامان منم عین مادرتون دست خیر دارن و به اطرافیان چه غریبه چه اشنا محبت میکنن ولی اطرافیان ما نمک نشناسن مطمئنن یه روزی پدرو مادرم فوت بشن هیچکی یادش نمیاد چقدر اینا دستشونو گرفتن. چون چندین بار شنیدم که میگفتن خب اینا دارن باید به ما کمک کنن. پدرو مادر من بازنشسته اموزش و پرورشن حقوق زیادی نمیگیرن ولی چون هردو  شاغل بودن تصور مردم اینه که اینا پولدارن بنده خداها قناعت گرن . ولی این آدمهایی که نمک نشناسن قناعت نمیکنن و هرچی دارن خرج میکنن و پررو بازی درمیارن.  ‌چندین بار به منو خونوادم حرف بد زدن. به گوشمون میرسه چه حرفهایی پشت سرمون میگن من برعکس خونوادم اصلا دست خیر ندارم وقتی خونوادمو میبینم برام درس عبرت میشه ادم باید فقط به خونواده خودش اهمیت بده هرکسی نگران خونواده خودش باید باشه