2777
2789

۴ امین باره که از وقتی اشنا شدیم دارع میره

و هربار روز قبلش همو میدیدیم خدافظی میکردیم

و امروز میخواد بره و من از ۵ ام ندیدمش اونم برای کار دیگه رفتم بیرون برای تفریح و خدافظی نبود

حتی نگف بیام ده دقیقه ببینمت بعد برم

رفتارش کلا سرد بود بدون اینکه ناراحتیی بینمون باشه

منم الان اینو براش نوشتم با همون لحن خودش

حتی نخواستی قبل رفتنت همو ببینیم 🙂

اینارو یادم میمونه ، که هیچ ربطی هم به محتاطانه ای که میگی نداره.

مراقب خودت باشی

سفر به سلامت

التماس دعا🤲🏻

خوبه به نظرتون؟ نمیخوام دیگه تا ظهر که راه میفته بهش پیام بدم، این چن روز من ناراحت بودم به دلیلای دیگه ولی اصن مهم نبود براش

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواست طبیعی جلوه بده کسی شک نکنه /=میگه باید محتاطانه رفتار کنیم که تو براش نوشتی محتاطانه؟ 😂

نمدونم جدیدا فاز برداشته تا قبل عقد نباید احساسات بهمون غلبه کنه

ولی دیدنش قبل کربلا رفتنش نمیدونم چه ربطی به احساسات داره 

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

نمدونم جدیدا فاز برداشته تا قبل عقد نباید احساسات بهمون غلبه کنهولی دیدنش قبل کربلا رفتنش نمیدونم چه ...

بهش بگو گرمیجات کمتر بخوره و شب ها دوش آب سرد بگیره /=

چون بعداز عقد هم اگر میخواین عروسی کنید نباید احساسات تا قبل از عروسی بهش غلبه گنه /=

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بهش بگو گرمیجات کمتر بخوره و شب ها دوش آب سرد بگیره /=چون بعداز عقد هم اگر میخواین عروسی کنید نباید ...

نمدونم تو مغزش چی میگذرع

اینجوری نبود یهو فاز مذهبی بودنش خیلی شدید شد 😑

نمدونم جدیدا فاز برداشته تا قبل عقد نباید احساسات بهمون غلبه کنهولی دیدنش قبل کربلا رفتنش نمیدونم چه ...

پس توام ب هیچ عنوان دیدنش نرو و بگو اگ خواسی بیا عقد کن تا احساساتت بهت غلبه نکنه

میان با دختر مردم بعدم ناز میکنن😐

لایک نکن.