2777
2789

الان چند ماه نامزدی ام یه گوشوار داشته از قبل خریده بوده بعد قبل اینکه من نامزدش بشم گوشوار رو داده خواهرش خواهرش بهش گفته بوده بده عروسی ها بپوشم حالا هرچی بهش میگم بگیرش میگم صبر کن الان به‌ش بگم  صلاحش نمیدونم ولی میگه میگیرمش چطوری دس خواهرش باشه ولی ب من نده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل ازدواج با شما بوده 

به شما مربوط نیست اصلا 

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خب خداهرش حتی یه کادو عقد هم نداد

فکررکن مادشوهر من دستبند سری عقدمو برداشته بود ، جدا به من داد همون سرویس طلا که شوهرم خریده بود 

الانم خونه ساخته شوهرم چون از اول زمینو به نام مادرش زده بوده ،،، مادرش میگه باید به خواهرت سهم بدی چون نون خواهر به زانو برادره  

ما با همچین ادمایی داریم تا میکنیم کاش مشکل ما فقط گوشواره بود 

فکررکن مادشوهر من دستبند سری عقدمو برداشته بود ، جدا به من داد همون سرویس طلا که شوهرم خریده بود الا ...

یعنی مادر شوهرت هیچی از پول زمین نداده بعد میگه سهم دخترمم بدید