الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راجع به خودكشي بگم خيلي كار بد. انتخاب پايان عمر دست ما نيست.هر كسي اومده زندگي بايد كنه تا زمانش. بايد با اعمال خوب و دست پر بريم اون دنيا ان شاء الله ☺️ ❤️.و اينكه زندگي پس از زندگي كسايي كه خودكشي كرده بودن رو ببينيد . چرا آخرتمونو خراب كنيم
و خانواده ی شاد و سرشناس و پرجمعیتی که همه فامیل و دوست و آشنا حسرت دورهمی و بگو و بخند و زندگیشونو می خوردن از هم پاشوند و رفت
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
یکی رو می شناسم بچش دوساله خودکشی کرده پدره رو هرچی باهاش حرف می زنی متوجه نمیشه باید د سه مرتبه حرف رو تکرار کنی تا تازه نسفش رو بفهمه اصلا منگه مادره هم دق کرد و مرد