2777
2789
عنوان

پای پسرم

130 بازدید | 12 پست

خانمھا پسرم غروب بازی میکرد بالای پاش درد میکرد آروم راہ میرفت الان بیدار شد برہ دسشویی گریہش گرف حتی نمیتونہ پاشو زمین بذارہ رگ پاش ورم کردہ  شوھرمم 3 روزہ نیومده خونہ خیانت کردہ بود بروش آوردم منو زد رفت محل کارش میخوابھ بدم میاد با خونوادشم زنگ بزنم بحث خیانتو بگم میگن مقصر خودتی زار بزنم میگن نمیخوادت حتما درکی از دلسوزی واس عروس ندارن بدم میاد بشینن پچ پچ کنن دربارم 

مسئلہ پای پسرمو چیکار کنم باز زنگ بزنم ب مادرم میترسم بزنم زیر گریہ لو بدم خیانت ھمسرمو تنھاست فکروخیال میکنہ چ گوھی بخورم دربارہ پاش پسرم راهنمایی کنید 

نگید طلاق بگیر قبلا گفتم نمیتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست بهش نزن بزن تو اینترنت آتل بندی پا اگه شکستگی باشه بدتر میشه و شکستگی تو بچه ها هم حتماً باید جدی گرفته بشه خدایی نکرده تو رشدش مشکل پیدا نکنه

من یه شکستگی مال کودکیم تو داشتم که الان فهمیدم و اون موقع کسی توجه نکرده بود و الان پام‌پیچ خورد دوباره از اونجا شکست