2777
2789
عنوان

سی و دو سالمه حس میکنم هیچی ندارم

143 بازدید | 16 پست

۲۵ سالگی عقد کردم با یه پسری ک خودشو خیلی گنده نشون داد ولی دیدم بعد از عقد پدرو مادرش هیچی بهش نمیدن خودشم هر چی میگفته دارم رو حساب پدر مادرش بوده الانم ۳۲ سالمه فقط تنها چیزی ک خودش خریده یه ماشینه ۲۰۷ هست 

حس میکنم من با این سنم الان باید توی خونه ی خودم زندگی کنم نه اینکه منت مادرشوهر رو سرم باشه 

بچم‌هم ۳ سال و نیمشه 

چند سال دیگه باید کار کنه تا یه خونه بخره

باز خداروشکر تو یه بچه داری من همونم ندارم همسنیم

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونید ماشینتون روبفروشید،طلاهم داری بفروشید،قطعا به پولتون یه خونه خوب باپارکینگ نمیدن،پیش فروش بخرین،بعدش که تکمیل بشه برین توش یه سال میشه،تیکه تیکه پولشومیدین،شماهم که خونه مادرشوهرین،یواش یواش داخلش رودرست کنید،کابینت بزتید،پکیج،بعدشم برین,

ماشین هم میخرین باز

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
بچه دار نمیشید

نه🥲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
میتونید ماشینتون روبفروشید،طلاهم داری بفروشید،قطعا به پولتون یه خونه خوب باپارکینگ نمیدن،پیش فروش بخ ...

ماشین وسیله دستمونه شوهرم باهاش میزه سر کار و هیچ طلایی ندارم شوهرم دوست نداشت برام طلا بخره و البته مادرشوهرم هم موقعی ک عقد بودیم یه انگشتر هم بهمون نداد ک الان داشته باشیم

ماشین وسیله دستمونه شوهرم باهاش میزه سر کار و هیچ طلایی ندارم شوهرم دوست نداشت برام طلا بخره و البته ...

عزیزم آدم با۲۰۷ میره سرکار؟؟

باتیبابره سرکار ،ماشینتون یه میلیارد می ارزه،سرمایه گزاری کنید براآینده تون ،بعضی خونه هاپیش فروش دوساله هست،اگه یکم به خودتون سختی ندین پیشرفت نمیکنید .

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

واقعا زندگیا سخت شده ولی تلاشتونو بیشتر کنید

ما هم ۵ ساله ازدواج کردیم هنوز خونه مادرشوهریم معلوم نیس کی بتونیم خونه بخریم یه ماشین سمندم داریم ک در اصل به نام پدرشوهرمه ولی خب برای ماست ما استفاده میکنیم و فلان تصمیم دارم وام بردارم یه ۲٠۶ برا خودم بگیرم اگه بشه واقعا سخته تو این دوره زمونه مخصوصا خونه ساختن یا خریدن

وضعیت اکثر مردم همینه ولی غصه نخور تلاش کن انشالا به زودی خونه هم میخرین