2777
2789

تا یه جا از شایع

آدمو میبره به دوران بچگیش کل خاطرات اون روزا اومدجلو چشمم

خیلیییی دلتنگ اون روزام💔اصلا دیگه دلم نمیخواد برم جلو دلم نمیخواد ادامه بدم دارم روانی میشم سال بعد هم که باید کنکور بدم و...😭

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت قوت و صبر بده برای ادامه دادن گلم ناامید نشو

مرسییی.ایشالا بتونم این چند سالو تموم کنم چون سختیش همینه بعدش به یاد این روزا خنده‌م میگیره

هیی قدر تابستون رو بدون حیف اون چشمات نیست بخاطر کنکور نابودش کنی

‌اره تابستونو دوست دارم ولی از ادامه دارن میترسم

مرسییی.ایشالا بتونم این چند سالو تموم کنم چون سختیش همینه بعدش به یاد این روزا خنده‌م میگیره

شک نکن، پس از هر سختی آسانیست

قشنگم موفقیت آسون به دست نمیاد و شیرینیش به همینه✨

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

‌اره تابستونو دوست دارم ولی از ادامه دارن میترسم

منم از شروع میترسیدم  از شکست میترسیدم ولی فهمیدم شروع نکردن خودش یه شکسته نترس این مسیر و رفتم نهایی سخت نیس فقط تلاش میخواد میخوای موفق یشی؟بیشتر از همه تلاش کن و کمتر از همه توقع داشته باش

یه جوری نوشته بودی فکر کردم یه ۵۰سال از عمرت میگذره و کلی توی زندگی سختی کشیدی و الان رسیدی به ته خط🤣

تو اول راهی بعدشم این استرس کنکور همه داشتن حالا بعضیا درس خون بودن و کمتر حرص خوردن و بعضیا هم کمی بیشتر...

خلاصه اینکه اگه اول راه اینجوری باشی مطمئن باش به جایی نمیرسی پس قوی و محکم باش تا بتونی به موفقیتی که لیاقتش داری خیلی زود برسی👍

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹

چقدر دلتون نازکه من هیچوقت به همچین قابلیتی دست نیافتم

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

یه جوری نوشته بودی فکر کردم یه ۵۰سال از عمرت میگذره و کلی توی زندگی سختی کشیدی و الان رسیدی به ته خط ...

بخدا تا همینجاش هم استرس هایی کشیدم که مرد ۴۰ ساله هم نکشیده

هعی🫂

واقعا داره حالم از گذر زمان بهم میخوره از بزرگ شدن حالم بهم میخوره چون بدترین اتفاقات ممکن توق بهترین سن هر آدم واسم افتاد 

منم از شروع میترسیدم از شکست میترسیدم ولی فهمیدم شروع نکردن خودش یه شکسته نترس این مسیر و رفتم نهای ...

من تلاشمو میکنم با تمام وجود ولی میترسم از ادامه دادن از اینکه حتی اگه دانشگاه قبول شدم نکنه نتونم برم و ادامه بدم نکنه اتفاقای بدی بیافته نکنه...