2777
2789

دغدغه زندگیمه

یه دختر دارم الان ۷ سالشه 

اگه اینده خواهر داشته باشه زندگیش بهتر میشه 

خاله هم نداره 

نبود خواهر احساس تنهایی نمیده بهش تو فامیلی که پر از دخترن همه خواهر دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا الان همه میان بهت حمله میکنند که بچه نیار اینجا مکان خوبی برای سوال های اینچنین نیست ... دختر خودم ۴ سالشه اینجا هی بهم میگفتن بچه نیار نیار یهو یه تلنگری بهم خورد فهمیدم دخترم چقدر تنهاست همش میگم کاش زودتر آورده بودم تا باهم همبازی شن و در آینده با هم باشن

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

اینجا الان همه میان بهت حمله میکنند که بچه نیار اینجا مکان خوبی برای سوال های اینچنین نیست ... دختر ...

من با اینکه دخترم دخترم بزرگ شده بود ولی بخاطر تنها نموندش یه خواهر براش آوردم الان درسته که نه سال اختلاف سنی دارن ولی هر وقت خنده ها و دل و قلوه دادناشونو میبینم دلم قنج میره و خدارو شکر میکنم 

بستگی داره شاید خواهرم آوردی اینا اصلا هم فاز نبودن نمونش من و خواهرم تو دو دنیای متفاوت سیر میکنیم فقط چون سنگ رو سنگ بند بشه با هم حرف میزنیم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

عزیزم منو شوهرم از اول زندگی می‌گفتیم همین یه بچه بسه ... بخاطر وضع اقتصادی خودمون ... ولی بعد تصمیم گرفتیم یه بچه دیگه بیاریم تا تنها نباشه ...زمان خودمون فامیل همه رفت و آمد میکردن ‌‌‌...الان هیچی .... حداقل یه همخون داشته باشه ...تنهایی بده اینو منی بهت میگم که غریبم و خیلی وقتا بخاطر نبودن همخون که دلسوز باشه برام نالانم ..

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht