2777
2789
عنوان

بیاید کمک

37 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها 

من‌ینفرو دوس دارم‌

سه ساله باهمیم‌ک‌خانوادم‌مخالفن موافقت نمیکنن نامزد کنیم باور کنین منم زندانی کردن که یوقت نبینمش امروز خونمون کسی نبود گفتم بیاد ببینمش اخه باید بره خدمت🥲

ما خونمون اپارتمانیه خونه روبروییمون خودشو زده بود به نبودن کلا ادا در میاره مثلا خونه نیستم من درو باز گذاشتم اومد داخل موقع بیرون رفتنم‌تند رف اما در های اپارتمانی چشمی در دارن که از پشت در میبینن میترسم فیلم گرفته باشه با موبایل 

اخه زنه دنبال اتو هست از همه زن درستی نیست

بنظرتون احتمال دارع پشت در مونداینم بگم که الکی خودشو میزنه به خونه نبودن اما خونه هست باهاشون رفتامد نداریم‌حتی در حد سلام علیکم نداریم اما شمارهدمادرمو داره میگم‌یوقت بفرسته برا مادرم ترخدا کمکم کنمیگم‌یوقت بفرسته برا مادرم ترخدا کمکم کن

البته نمیدونس که کی طرف میره و اینکه زود رفت

میگم‌یوقت پشت در وایساده باشه تا بره

۴۰ دقیقه موند خونهه باشه تا بره فیلم‌بگیره از چشمی در؟

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

پسر آوردی خونه خودتون؟خیلی شجاعی؟خوش به حال اون پسر دیگه چی میخواد ازین بهتر؟اگر قصدتون ازدواج هست واسه خودت سرکوفت درست نکن مردها وقتی خرشون از پل گذشت زبونشون دراز میشه

پسر آوردی خونه خودتون؟خیلی شجاعی؟خوش به حال اون پسر دیگه چی میخواد ازین بهتر؟اگر قصدتون ازدواج هست و ...

چرا شجاع؟ازش مطمعنم ۳ ساله باهمیم بار اوله اوردمش

خانوادم مخالفت باهاش

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

9.