2777
2789
عنوان

این تاپیک هر کس دوست داره بخونه💜

347 بازدید | 26 پست

خانوما من خیلی غر میزدم وناله و نا امیدی از زندگی و....

یک روز فکر کردم بیام برعکسش انجام بدم یعنی بجای ناله از مشکلات و.... هی شکر گذاری کنم هی ذکر بگم همش تو یاد خدا باشم همه انسان ها کلا ول کنم 

الان حدود یک ماه انجام میدم واقعا زندگیم خوش شانسی شده همش چیزای خوب میاد سراغم بطرز عجیبی....چون هیچ وقت نمیومد 

میخوام بگم دنیا شما از ذهن شما شروع میشه خوب فکر کنی خوب میشه بد فکر کنی بد....

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

چه خوب منم این مدلیم ولی ی مدتی ناله نمیکنم کلا ول کردم 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکر نعمت نعمتت افزون کندکفر نعمت از کفت بیرون کند

دقیقا

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

چه خوب منم این مدلیم ولی ی مدتی ناله نمیکنم کلا ول کردم

آره عزیزم آی شوهرم بده بچم فلانه خانواده شوهرم الن خانواده خودم بلن! کلا ول کن شروع کن حال خودت خوب کن کارایی بکن خدا رو خوشحال کنی اونم تو زندگی خوشحالت میکنه

اسی من دست خودم نیست عصبی میشم و به همه چی گیر میدم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
اسی من دست خودم نیست عصبی میشم و به همه چی گیر میدم

سعی کن هر موقع عصبی شدی ۱۰ تا نفس عمیق بکشید بعدش یا قرآن بخون یا ورزش کن ذهنت دور کن تا آروم بشی

منم ذکر زیاد میگم و غر نمیزنم ولی اون طوری ک شما گفتی نشد برام 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

آره عزیزم آی شوهرم بده بچم فلانه خانواده شوهرم الن خانواده خودم بلن! کلا ول کن شروع کن حال خودت خوب ...

من ابنارو یک ماهه دیکه نمیگم ولی شوهرمن خودبه خود کتکم میزنه باعث ازارم میشه با اونیکی اخلاقش کنارمیام ولی چشم سعی میکنم کلا بزارم کنار حتی مقایسه کردن رو

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

منم ذکر زیاد میگم و غر نمیزنم ولی اون طوری ک شما گفتی نشد برام

چون ذهنت باور نداره

من ابنارو یک ماهه دیکه نمیگم ولی شوهرمن خودبه خود کتکم میزنه باعث ازارم میشه با اونیکی اخلاقش کنارمی ...

میدونم عزیزم شوهر نامرد خیلی خیلی بده درکت میکنم چون پدر خودم اینطوری بود 

اما سعی کن خودت با خودت باشی کلا اون ولش کن انگار وجود نداره

چون ذهنت باور نداره

ن ولا باور داشت ته دل ته ذهنم روشن بود کم کم تاریک شد 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ن ولا باور داشت ته دل ته ذهنم روشن بود کم کم تاریک شد

اینم یه جور امتحانه دیگه

کتاب معجزه شکرگزاری نوشته خانم راندا برن رو هم مطالعه بفرمایید می‌تونه بیشتر کمکتون کنه برای ۲۸ روز تمرین شکرگزاری داره 

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه