2777
2789

بچه ها من عقدم قبل از ازدواج از این شخصیتای عشق سفر بودم کل مجردیم در حال ماجراجویی بودم.اصلا سبک زندگیم اینجوری بود.وقتی با شوهرم اشنا شدم فکر کردم اونم مثل خودمه.ولی الان که ازدواج کردیم بعد از گذشت بیشتر از یکسال نتونستم قانعش کنم باهم یه سفر کوچولو بریم و عملا بعد ازدواج خانه نشین شدم دلم لک زده واسه سبک قبلی زندگیم.از همه روشی هم استفاده کردم که قانع شه باهم بریم سفر ولی میگه نه فقط با خونواده ی خودم میریم سفر.خودمم تنها نمیذاره برم.خونوادش ادمای خوبین اما من اینجور مسافرت دوست ندارم که دسته جمعی با خونواده ی اون باشه هیلی از لحاظ روحی خسته میشم دوست ندارم.حالا خونوادش برنامه ی سفر ریختن اونم جایی که من خیلی دوست دارم به خاطر من میخوان ببرنم اونجا.به نظرتون باهاشون برم؟یا سفت وایسم بگم دسته جمعی نمیام.که شوهرم یاد بگیره انقدر خودرای و خانواده دوست نباشه.میترسم دلخوری بدی پیش بیاد اگه نرم

این خیلی بده که جا بندازه با خانواده اش برید فقط مسافرت منم مشکل شما رو دارم تنهایی اصلا دوست نداره از اونطرف هم با دوستان یا تور هم مخالفت میکنه فقط راضیه که با خانواده اش بریم که من مخالفم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این خیلی بده که جا بندازه با خانواده اش برید فقط مسافرت منم مشکل شما رو دارم تنهایی اصلا دوست نداره ...

فکر میکنن چون با خانوشون به خودشون خوش میگذره باید به ماهم خوش بگذره

فکر میکنن چون با خانوشون به خودشون خوش میگذره باید به ماهم خوش بگذره

دقیقا یا این طرز فکر رو دارن به ما خوش میگذره چرا به اونا نگذره اونا رو چرا نیاوردم عذاب وجدان میگیره

دقیقا یا این طرز فکر رو دارن به ما خوش میگذره چرا به اونا نگذره اونا رو چرا نیاوردم عذاب وجدان میگیر ...

افرین عذاب وجدان دارن بدون اونها 

متاسفانه بیشتر تقصیر خانوادس خانواده ی خودشیفته که این حسو دارن فقط ماخوبیم فقط با ما خوش میگذره و اگه بدون ما خوش باشی مقصری

افرین عذاب وجدان دارن بدون اونها متاسفانه بیشتر تقصیر خانوادس خانواده ی خودشیفته که این حسو دارن فقط ...

بنظرم برو مشاوره از کمبود عزت نفس شون هم هست از طبیعت گردی شروع کن یه عصرونه یا چای شیرینی خوراکی میوه  نزدیک شهرتون تا کم کم بیرون شهر خیلی جواب میده تو ماشینش زیر انداز بذار با وسیله که همیشه اماده باشه خاطره سازی کن باهاش 

منم این مشکل رو دارم یه جورایی سوءاستفاده ميكنن ديگران ازش خودشون متوجه نمیشن