2777
2789

بیشتر بخاطر شغلش تموم کردم 

شغلشو عوض کرد 

باید میرفتیم شهری که اون میگفت و گفت ممکنه در ماه ۱۰روز نباشم 

یه سری مشکلات دیگه هم از قبل داشتیم منم مجبور شدم بهش بگم هر کدوم بریم پی زندگی خودمون واقعا برام سخت بود اما از این بخت دام گرفته این همه عشقشون خوب بود بهش رسیدن از اینکه مجبور شدم برم اذیتم

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

شما همون کاربری هستی که عکس پروفایلت آیشواریا بود؟

نه از وقتی حساب کارببری داشتم پروفایلم همین بوده

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه از وقتی حساب کارببری داشتم پروفایلم همین بوده

کاربری قبلیتون رو میگم

همونی هستین که شوهر سابقتون با دخترعمش خیانت کرد دودل بودی که جدا بشی یا نه درنهایت بعدش جدا شدین و بعد پشیمون بودین و..

کاربری قبلیتون رو میگمهمونی هستین که شوهر سابقتون با دخترعمش خیانت کرد دودل بودی که جدا بشی یا نه در ...

اره همونم متاسفانه و قضیه بدتر اینه بعد طلاق که الان ۴سال گذشته 

من عاشق یکی شدم الان تاپیکو برا اون زدم بازم شکست خوردم💔

بیاین تاپیک آخرم تا ببینید وقتی عشق یه نردو زیر پا له کنید چی میشه

الان اونی که عشقش زیر پا له شد من بودم 

۵/۶ماه پیش ول کرد رفت چقدر گریه کردم چقدر ازش خواستم نره بمونه درستش کنبم کارشو از دست داد گفتم باهم شروع میکنیم از اول کارتو درست کن اما رفت و به من گفت نمون اصلا منو ندید اشکامو ندید وقتی ناراحت بودم نگرانم نشد یه زنگ بزنه 

بعد ماه ها برگشت و گفت میخوام برم تو کار جدید (کار پر از استرس )گفت ممکنه چند سال یکبار بریم یه شهر ممکنه در ماه ۱۰روز تنها بمونی نباشم ببین با شرایط من کنتر میای منم گفتم این همه کار چرا باید هر سال اواره باشیم چرا باید تو استرس باشیم و من شهر دیگه چند روز تو خونه تنها بمونم 

این شد که تموم شد 💔

الان اونی که عشقش زیر پا له شد من بودم ۵/۶ماه پیش ول کرد رفت چقدر گریه کردم چقدر ازش خواستم نره بمون ...

خب عزیزم اینکه چیزی نبود اگه واقعا بهت اهمیت میداد و دوسش  داشتی تنوع هم بود اصلا شاید خودش بعد چندسال خسته میشد یه کار دیگه پیدا می‌کرد 

خب عزیزم اینکه چیزی نبود اگه واقعا بهت اهمیت میداد و دوسش داشتی تنوع هم بود اصلا شاید خودش بعد چندس ...

متاسفانه  کارشو نمیشد عوض کرد و مینداختنش منطقه محروم 

من شما رو یادمه

کاری به موضوع شغل ایشون ندارم

این اقا یه خودشیفته به تمام معنا بود که بازی روانی راه انداخته بود.

زمانی که احساس میکنه شما رو داره از دست میده برمیگرده.

قبلا هم رفته بود و باز برگشته بود و ….

این جور ادمها ثبات شخصیت ندارن و بدجور اذیت میشدی