2777
2789
عنوان

مادرشوهر بدذات

161 بازدید | 4 پست

دوستان من همسرم از بچگی پدرشو از دست میده و مجبور میشه از بچگی هم درس بخونه هم کار کنه خیلی سخت به طوریکه الان بشدت آدم کم تحمل و عصبی هست با اینکه سنش زیاد نیست ولی مادرش که هیچ زحمتی و هزینه ای واسه تحصیل واسه آینده این ادم نکرده توقع داره مسافرت ببریمش میرم خونش یواشکی لیست خوراکی های گرون به شوهرم میده براش بخره و اونم یواشکی میخره میبره و همش به من تیکه و متلک میندازه با این موجود باید چجوری برخورد کرد بچمم خیلیییی خیلی کم نگه میداره اوکی کاری واسم نکنه توقعم نکنه از آدم بده از اونایی توقع کنه که جونشو واسشون میده من از ترس این ادم یک مسافرت نمیتونم برم .... بچه ها من دو تا جاری دارم اونا خیلی ثروتمندن اینقدر مادرش بین من و اونا فرق گذاشت اونقدر بین بچه هامون فرق گذاشت اینقدر این زن منو شکنجه روحی کرد من ازش نمی گذرم بچه ها من واقعا دارم عذاب میکشم من دلم نمیخواد این ادم ببینم و براش هیچ هزینه ای کنم چیکار باید کنم ؟؟

دخالت نکن.اونا مادر و پسرن،فقط به خرف سادست بچه ی بی پدرو بزرگ کردن هرچند که خودش کارکرده باشه واسه خرجش

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر اونه اختیار با خودشه شما راجب مادر خودت میتونی تصمیم بگیری ،اینکه مادرشو مسافرت میبره کار بدی نیست درسته خود زنه باید بفهمه یوقتایی نیاد و..ولی به هرحال کار خلافی نمیکنه ذهنتو رو چیزای با ارزش تر متمرکز کن