2777
2789

بچه ها من عقد هستم بعد درامد شوهرمم خوبه بالای پنجاه تومنه.برای تولدم تو جمع خانوادگی بهم یه لباس و یه رژ و یه ماگ و یه شونه و یه جوراب و ادکلن خیلی کوچیک داد همه هم قرمز تو یه باکس کوچولو.حقیقتش من توقعم خیلی بیشتر از اینها بود چون برای تولد مادرش طلا خریدیم بهم گفت برای توام میخرم من فکر میکردم برای تولدم بخره.چندبارم بهم گفته بود باید یه گوشی بخریم چون گوشیم خیلی خیلی قدیمیه در صورتی که گوشی خودش و کل خانوادش بهترین گوشی هست مال من خیلی قدیمیه حتی درست کارهم نمیکنه.فکر کردم شایدم گوشی بگیره.اینجوری هم نیست که نابلد باشه.چندتا وسیله قرمز تو یه باکس بیشتر برای ولنتاین مناسب بود نه تولد زنت برام وسیله هایی که گرفته خیلی مضحک به نظر میاد تو ذوقم خورد تا باز کردم ولی فقط تشکر کردم.الان چه واکنشی نشون بدم مناسبتای دیگه هم مثل روز زن برام هیچی نگرفت.من واقعا دوست دارم حتی شده یه گرم طلا بگیره و این که چطوری بگم گوشی خوب بخره برام که فکر نکنه ندید بدیدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توقعت بجاست

مخصوصا که میگی برای تولد مامانش طلا خریده اونم توی شرایطی که خودش نامزد داره و همه میدونن هزینه های دوره نامزدی و شروع زندگی چقدر بالاست

من باشم سر فرصت مناسب به روش میارم 

شاید مامانش نذاشته

خیلی نامردیه.انگار برا دختر بچه کادو خریده بود.من توقع داشتم مادرش راهنماییش کنه چون رابطش باهام خوبه.

حالا واسه تولد مامانش چی کار کنم منم؟

خیلی نامردیه.انگار برا دختر بچه کادو خریده بود.من توقع داشتم مادرش راهنماییش کنه چون رابطش باهام خوب ...

منم‌ بودم‌ناراحت می‌شدم، توهم‌برا مامانش یه رژ و یه روسری جیزی بخر که بفهمه 

🩵💙💙🩵

خجالت بزارکنار بگو ما رسممون هست هرمناسبتی طلا می گیرند برای عروس ازالان عادتش بده

اینم که گرفته بگو دستت دردنکنه  ولی بهتر بود این چیزا رو درخلوت خودمون بهم میدادی اما  درجمع ی تیکه طلا میاوردی خودتو و ارجت بیشتر میشه پیش خانواده ام  وهم ی پس انداز هست برای آینده امون 

میدونی چطور بهش بگو؟

توپ رو بنداز تو زمین اون بهش بگو عزیزم من توقع داشتم کادوی بهتری برام بگیری چون کادو شخصیت خودت رو نشون میده و خودت سربلند میشی در درجه ی اول و روی دیدگاه دیگران نسبت بهت اثر میزاره بگو من زن توام هر جا برم میگن زن فلانی یعنی لباس گوشی و طلای من نشون دهنده ی شخصیت و جنتلمنی یه توئه اگر خوب باشه خب خودت سر بلند میشی نباشه هم بی آبرو میشی چون داری و هزینه نمیکنی