2777
2789
عنوان

شوهرم باز لج کرده

134 بازدید | 4 پست

کلیت رفتار شوهرمو بخوام بگم هیچ بدی نداره و اخلاقای خوبش خیلی زیاده 

اما با خانوادم رابطه خوبی نداره دلیلشم اختلافات و بحثای دوران عقد

حالا الان خوبه باهاشون اما یهو باز بد میشه تعادل نداره

داستان از این قراره که مامانم مهمون داره دوست خانوادگیمون اومده از شهر دیگه..من و شوهرمم چندباری مسافرت کوتاه خونش رفتیم..

حالا به شوهرم گفتم فردا بریم بهش سر بزنیم..میگه من نمیام مامانت زنگ نزده دعوت کنه و کلا بهونه اورد که اونروز مامانتو دیدم قیافه گرفته و...

گفت تو خودت برو من شب میام دنبالت.تلفنی زنگ میزنم عذرخواهی میکنم از مهمون مامانت میگم سرکار بودم

منم ناراحت شدم و قهر کردم....تازه یکم روابط خوب شده بود باز شروع کرد

خیلی ناراحتم از این رفتارش

خیلی روم فشار میاد..تو این زمینه هم هیچی نمیفهمه کلا.

یکبار میبینی قربون مامانم میشه یکبار بهونه میاره که رفتار مادرت فلان

خسته ام

از طرفی ناراحت فردام..خجالت میکشم شوهرم تا دم دربیاد تو نیاد..از طرفی هم نرم دیگه بدتره

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

حالا شوهرت با دعوتشون چی موافق هست یا ن

عذرشو بخاه و همشون دعوت کنید

بالاخره شما خونشونم رفتید

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شوهرت با دعوتشون چی موافق هست یا نعذرشو بخاه و همشون دعوت کنیدبالاخره شما خونشونم رفتید

اره میگه خودم دعوتش میکنم تلفنی

اما خب من مطمئنم نمیاد چون تنها اومده و شوهرش نیست

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
اره میگه خودم دعوتش میکنم تلفنیاما خب من مطمئنم نمیاد چون تنها اومده و شوهرش نیست

اها درسته چون خانوادگی نیستن بعیدِ بیاد

حالا قانعش کن درحد ی خوشو بش داخل بیاد

اگرم شرایط سختیه برات و واقعا داری اذیت میشی،ب بهانه ای مادرتونو بگو تماس بگیره

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...