2777
2789

بچه ها استرس گرفتم ما قرار بود ماه بعد اقدام کنیم یهو الان شد خیلی زور زدم و خونه شستم وسایل خیلی سنگین رو جا به جا کردم تو رو خدا بگید ممکنه بلایی سرش بیاد

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

بنظرم قرار بود چیزی بشه تا الان میشد

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تازه 37روزمه کارای سنگین شکمم درد می‌گرفت یعنی منظورت اینه میفتادم به خونریزی

اره

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

نگران نباش من یکماه و نیمم بود فهمیدم باردارم . از مهمونداری گرفته انجام دادم تا بزن و برقص شب یلدا و سفر به قشم . وقتی برگشتم چک زدم دیدم بلهههههه... دو هفته دیگه میاد بغلم 😍

توی این سن حاملگی این کارا تاثیر صفر یا صدی داره

یعنی یا تاثیری نمیزاره یا اگه گذاشت همون‌موقع سقط میشد!

اکه حاملگی ادامه پیدا کرده یعنی مشکلی نیست

برا منم دعا کن بچه دار شم

پشیمونم 

توی این سن حاملگی این کارا تاثیر صفر یا صدی دارهیعنی یا تاثیری نمیزاره یا اگه گذاشت همون‌موقع سقط می ...

حتما عزیزدلم ممنونم از راهنماییت

نگران نباش من یکماه و نیمم بود فهمیدم باردارم . از مهمونداری گرفته انجام دادم تا بزن و برقص شب یلدا ...

خداروشکر انشالله برا منم سالم باشه دعام کن گلم🥺❤️

تو رو خدا برام دعا کن عزیزم🥺

انشالله ب سلامت بغلش بگیری