2777
2789
عنوان

با مرد دروغگو چ میشه کرد

111 بازدید | 5 پست

هر چیزی ک مربوط به دروغ میشه درش هست و چون تو دی ان ای اش هست و نسل به نسل دروغگو هستن خودشون قبول ندارند ...فکر میکنن یه نوع رفتار ذاتی و جزئی از مدل یا رفتاره ..ولی کسی مثل مم از بیرون میبینه میفهمه چقدر دروغ حرف میزنن مادرشون هم همینه از صد تا کلمه اش نود تاش دروغه

مدل به مدل دروغ میگه 

یه اتفاق و سرو ته شو میزنه فقط وسطشو تعریف میکنه و تو یه چیزی میگیری وقتی گند سرو ته اش در میاد میفهمی کلا داستان یه چیز دیگه است 

پنهان کاری میکنه میگم امروز چیشد میگه هیچی بعد گندش در میاد کلی اتفاق افتاده 

یا مثلا جابه جا حرف میزنه میگه امروز رفتیم بیرون.. ولی مثلا بعد میفهمی تا بالکن رفته فقط .. اسم بالکن و میزاره بیرون 

همه چیش همینقدر دروغه از اونورم عصبی هست سریع گارد میگیره میگه ن من اینطوری نیستم خوبم عالیم .. من خسته شدم از دستش همه خلقیات ک یه نفر فرار میکنه از پیشش و پناه ببره به طلاق داره بخدا موندم چیکار کنم چ طوری زندگی مو باهاش سر کنم ..وقتی شروع میکنه حرف زدن استفراغ میگیره چون با خودم میگم باز قراره چ دروغی بگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفهاشو جدی نگیراینطوری راحتترییه سوال را تا سه بار بپرس،میفهمی دروغ میگه یا نهمربوط به تربیتش میشه ...

خیلی سخته حرفای مردی ک خیر سرت تو زندگی بهش تکیه گردی و جدی نگیری و نتونی حساب کنی روش ... 

اره تربیتش خیلی مورد داره میترسم بچه ام ازش یاد بگیره 

وای ی دوستم اینجوری بود واقعا بده مثلا میگی کجا بودی نیومدی تو خونه بوده الکی میگه مهمونی بودم کلی ...

اره اینم همش دروغ میگه .. پنهان کاری داره بعد رو سرم داد میزنه میگه چرا بهم اعتماد نداری چرا همونطور ک من دارم نداری یکی نیس بهش بگه خب اوسگول اعتماد و باید جلب کرد من به کدوم روده راستت اعتماد کنم