یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از نوزادی زود میخوابوندمش و عادت کرده. اون موقع ها شش و نیم هفت میخوابید الان شده هفت و نیم هشت. این ساعت که میشه خودش میگه بخوابیم. تا صبح یک یا دوبار بیدار میشه که آب یا شیر میخواد. تا ساعت شش و نیم صبح میخوابه بعد بیدار میشه بازی میکنه و صبحونه میخوره چون هشت باید مهد باشه. مهمترین چیز برای خواب بچه روتین هست. اگه براش روتین داشته باشی متوجه میشه که زمان خوابه و مقاومت نمیکنه. مثلا روتین ما اینجوریه که مسواک میزنیم، پوشک عوض میکنیم، لباس عوض میکنیم و لباس خواب میپوشیم، لالایی میذاریم و میخوابیم. یه چیزی که خیلی کمک میکنه به روند طبیعی خوابالود شدن بچه اینه که موقع غروب چراغ پر نور توی خونه روشن نباشه. ما شام رو که میخوریم کم کم چراغ ها رو خاموش میکنیم و پرده ها رو میکشیم تا خونه تاریک بشه و بدن متوجه بشه که داره شب میشه و باید آماده ی خواب بشه. وقتی هم بچه رو میخوابونیم توی هال چراغا خاموشه و صدای تلویزیون نمیاد. شام رو هم زود میخوریم حدود ساعت شش و نیم. چون نمیشه از بچه ی کوچیکی که پر از انرژیه توقع داشت وقتی همه بیدارن و تلویزیون میبینن و بهشون خوش میگذره اون بره بخوابه. وقتی خوابید شما میتونید تلویزیون رو با صدای کم روشن کنید یا اگر کار دیگه ای دارید انجام بدید.