2777
2789
عنوان

ترم اول چیکار بکنیم چیکار نکنیم

100 بازدید | 10 پست

همین الان اسم دانشگاه شنیدم استرس گرفتم ( دانشگاه آزاد شهر اکسم ثبت نام کرده بابا منو دوساعت نیم از شهر ما فاصله داره و قرار شد با ماشین برم و بیام) و من روم نمیشه برم هیچ دوست رفیقی هم نیست اونجا ترک تحصیل کردن 🤦🏻‍♀️ ترم اول روز اول چطوره از الان استرس دارم براش 

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

ترم اول جوگیر نشی رل بزنی

پیکمی و ساز مخالف کلاستونم نباش

درست بخون احترام بقیه نگه دار

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوگیر بازی درنیار دنبال کراشت بدویی یا یه پسر لبخند زد بهت سریع فاز عاشقونه برندار به هیچ عنوان اکیپ نزن با پسرا هم دوست معمولی نشو اصلا و ابدا یک دو تا رفیق دختر بگیر کلک رو بکن کلاسارو نپیچون  در نرو که بیرونم خبری نیست تمام

درس بخونمیریی درس بخونی یا سر و موشت بجنبه که استرس داری

عزیزم حالت چطوره 

تو محیط جدید میرید استرس نداری 

وای چ عالی 

جوگیر بازی درنیار دنبال کراشت بدویی یا یه پسر لبخند زد بهت سریع فاز عاشقونه برندار به هیچ عنوان اکیپ ...

چون تو شهر کوچکه احتمال اینکه تو رشته من دختر باشه کمه🤦🏻‍♀️ 

رشتت چیه مکانیک یا عمران؟

نرم افزار 

ولی چون رفتم تو ی شهر کوچک ثبت نام کردم 

و طبق حرف بچه های اون کلاس 

تو این چند سال همه پسر بودن تو این رشته 

معمولاً دخترا یا نمیخوندن و اگه میخوندن میرفتن رشته خیاطی معماری 

نرم افزار ولی چون رفتم تو ی شهر کوچک ثبت نام کردم و طبق حرف بچه های اون کلاس تو این چند سال همه پسر ...

اره دختر نداره زیاد عیبی نداره چیزی که تو دانشگاه  زیاده دختره همین هم صحبتی کوچیک هم باعث ایجاد رفاقت میشه