2777
2789
عنوان

خانم خوشگلا بیاینکک

101 بازدید | 6 پست

سلامتان میخوام برای عید موهامو اکستنشن کنم

ولی موهام لخت نیست فرم نیستا پف دار و یکم موج داره یعنی وقتی از حموم میام اگه سشوار یا اتو نکشم موهام پف میکنه و موج دار میشه.موهامم اندازش تا روی شونمه

حالا موندم اگه موهای لخت اکستنشن کنم بعد حموم که موهام این حالتی میشه باید چیکار کنم؟ 🤔

یا میتونم راحت اتو کنم؟ 

راستی میخوام با رینگ اکستنشن کنم این رینگا گیر  نمیکنن به سشوار؟ 

بچه ها هراطلاعاتی از اکستنشن دارین بگین لطفا میترسم انجام بدم بعدش پشیمون بشم

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای منم دقیقا همینطوری بود پارسال عید اکستنشن کردم با موی طبیعی 800 تومنم دادم بعد دو ماه همه موهام از پشت سر توی هم گره خورد بعدشم همه رو از ته کوتاه کردم😔

شده خاطره هات آرزوت شه؟

عزيز دلم من خودم كار اكستنشن انجام ميدم 

يا قبلش موهات و لخت مدت دار كن بعد اكستنشن كن 

يا اكه موهات فره موي مجعد بگير واسه اكستنشن 

چون بد حمام ظاهر بدي پيدا ميكنه 

اما در مورد رينگ خوبه اما ريزش داره اگه موهاي كه ميخري طبيعيه نكن با كراتين بهتره چون ريزشش كمتره 

اون دوستاني هم كه ميگن موي خود آدم ميريزه بايد بگم 

نگهداري از اكستنشن شرايط خاصي داره اگه رعايت كني اين مشكلا برات پيش نمياد 

من موهام بلند بود كوتاه كردم بعد پشيمون شدم برأي خودم اكستنشن گذاشتم البته جاهايي كه دستم نميرسيد و به همسرم ياد دادم برام نصب كنه يكسال كامل رو سرم بود تا موهام به حد دلخواهم رسيد بعد بازش كردم 

من تا جايي كه ميشد خواستم راهنماييت كنم انشاللهً كه استفاده كرده باشي 

عزيز دلم من خودم كار اكستنشن انجام ميدم  يا قبلش موهات و لخت مدت دار كن بعد اكستنشن كن  ...

عزیزم یعنی بدون کراتین نمیتونم اکستنشن کنم؟ حتی اگه بعد حموم خودم اتو کنم موهامو؟ بعد یه چیزی در مورد مراقبتاش میشه بگی؟ 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
عزیزم یعنی بدون کراتین نمیتونم اکستنشن کنم؟ حتی اگه بعد حموم خودم اتو کنم موهامو؟ بعد یه چیزی در مور ...

چرا خودت اتو كني خوبه اما سختيش زياده ديگه 

نحوه ي نكه داريش سخت نيست اما نميدونم چجوري الان توضيح بدم بايد بهت نشون بدم 

رفتي اكستنشن كني از ارايشگرت بخوابه برات تو ضيح بده حضوري 

ولي در كل شبا موقع خواب حتما بباف 

برس يا شانه اي كه استفاده ميكني سرش از اين دونه ها نداشته باسه 

نرم كننده به ساقه موهات نخوره اصلا چون بعد از باز كردن ريزش و زياد ميكنه 

كف سرت و با دست حتما ماساژ بده تا پوسته نده و بعد از باز كردن ريزشش زياد نشه 

و چندتا مسئله مهم كه اصليشه و بايد حضوري برات توضيح داد چون بايد بهت نشون بدن