2777
2789

من چشمام کمی تار میبینه 

تو کلاس اینا تخته رو کمی بد میبینم 

وقتی هم میرم تو گوشی تایم زیاد 

سرگیجه و سردرد شدید میگیرم 

رفتم چشم پزشکی 

همه ی علامت ها رو درست گفتم و معاینه هم کرد گفت هیچ مشکلی نداری 

هم دورت خوبه هم نزدیکت فقط چشمات اسپاسم داره 

یه عینک مینویسم اوکی میشه 

بعد من عینکو که گرفتم اصلا اصلا باهاش فاصله ی دور رو نمیتونم ببینم و کاملا تاره 

نزدیک هم فقط گوشی رو میبینم که اون هم حتی با چشمای عادی خودم گوشی رو بهتر میبینم تا با عینک 

رفتم به دکترم گفتم گفت طبیعیه

گفت دور رو باهاش نبین

واقعا طبیعیه؟

تجربه ای دارید؟

میترسم بزنم چشمام الکی الکی ضعیف بشه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

ببین به چشم پزشکای جدید زیاد امیدی نیستا

من رفتم یه مرکز معروف تو تهران چون میخواستم یه کار کلینیکی انجام بدم مجبوری واسه اینکه پزشک درخواست بده ویزیت شدم بعد من نیم وجب پرونده چشم پزشکی دارم فکر کن هم اپتومتریست گفت چشمت سالمه هم دکتر

هر چی گفتم خانم ده تا چشم پزشک منو دیده میگه مشکل داری تو میگی چشمات سالمه 

اولش اذیت میشی بعد چند روز عادت میکنی 

اما اگه تار میبینی منظورت اینکه درست نمیبینی واضع؟ بنظرم نمره چشمت یا نزدیک دوربینی تو درست نگفتی یا دست نزده! 

دوباره برو 

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...𝐕𝐢𝐝𝐚シ🦋💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش اذیت میشی بعد چند روز عادت میکنی اما اگه تار میبینی منظورت اینکه درست نمیبینی واضع؟ بنظرم نمره ...

دور رو که کلا باهاش نمیبینم انگار کورم  

گفت اصلا برای دور نیست و باهاش نبین 

نزدیک هم گفت گوشی و کتاب رو باهاش ببین 

که من با چشمای عادی خودم بهتر میبینم تا با عینک

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
ببین به چشم پزشکای جدید زیاد امیدی نیستامن رفتم یه مرکز معروف تو تهران چون میخواستم یه کار کلینیکی ا ...

نمیدونم والا 

اینو تعریفشو زیاد میکردن 

کلا اگه ادم تازه عینکی شده باشه دکترم عینک درست داده باشه چند ماه طول میکشه تا بهش عادت کنی 

من قدیما عینک عوضم میکردم تا چند ماه گیج میزدم شیشه که عوض میشد دیگه هیچی 

اینه که واسه ادم تازه کار اره طبیعی هست اذیت بشی

دور رو که کلا باهاش نمیبینم انگار کورم گفت اصلا برای دور نیست و باهاش نبین نزدیک هم گفت گوشی و کتاب ...

شاید لنز اشتباهی برات گذاشتن .دوباره برو چک کنه 

معاینه کن  از اول بعد ببینه نمره چشمت با این عینک که داده یکیه! 

من چشمام ضعیفه عینک طبی اینجور ک میگی نباید باشه حتما اشتباهی شده .

دور رو که کلا باهاش نمیبینم انگار کورم گفت اصلا برای دور نیست و باهاش نبین نزدیک هم گفت گوشی و کتاب ...

مگه برای دوربینی عینک لازم نداشتی؟ چرا برای دور نیست 

حتما برو حرف بزن