2777
2789

مهد کودکی تو ساری میشناسین که خوب باشه از همه نظر؟ دخترم ۱۸ ماهشه خیلی بازی با بچه ها رو دوست داره. کلا عاشق بچه هاست. میخوام یه جای خوب باشه از همه نظر ادکی باشه خیالم بابتش راحت باشه که دلرو ندن یا سرش داد نزن و رسیدگیش برام مهمه

شما جایی میشناسین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مجبور نیستی نزارش مهد هجده ماهگی خیلی کوچیکه

خیلی دوست داره 

منم نمیرسم اصلا به هیچ کارم

تو این ۱۸ ماه کلا خونه نشستم و جای خاصی نرفتم جز آرایشگاه که خب میره پیش مامانم 

ولی دلم میخواد بیشتر بازی کنه گناه داره همش تو خونه باشه

خیلی کوچیکه چجوری دلت میاد بزاریش مهد

امروز برا یه ساعت بردمش با اینکه به من خیلی وابستست منو کلا فراموش کرد انقدر که خوشش اومد

خب دلم میسوزه انقدر دوست داره اما نره

امروز برا یه ساعت بردمش با اینکه به من خیلی وابستست منو کلا فراموش کرد انقدر که خوشش اومدخب دلم میسو ...

آره بهشون خوش میگذره ولی سعی کن خودتم بالا سرش باشی یک سال و نیم خیلی کوچیکه ممکنه بچه های دیگه هولش بدن مربی هواسش نباشه 

خیلی دوست داره منم نمیرسم اصلا به هیچ کارمتو این ۱۸ ماه کلا خونه نشستم و جای خاصی نرفتم جز آرایشگاه ...

دختر من نزدیک ۵ سالشه یعنی پیر شدم دارم خفه میشم از تنهایی چون نمیتونم به کسی اعتماد کنم دائم پیش خودمه 

دختر من نزدیک ۵ سالشه یعنی پیر شدم دارم خفه میشم از تنهایی چون نمیتونم به کسی اعتماد کنم دائم پیش خو ...

پسر من ۲/۵سالشه...

دقیقا منم همینطور ؛نمیتونم برا نگهداریش به کسی اعتماد کنم

دیگه واقعا کم آوردم ازبس می‌چسبه بهم