2777
2789
عنوان

باشوهردعواکردیم بیاید

202 بازدید | 16 پست

دعوارواون شروع کرد ولی من ادامه دادم و...

حالاحوصله توضیح ندارم

فقط اینوبگم هردومون ازدواج دوممونه

وامشب ازش معذرت خواهی کردم بابت رفتاراشتباه خودم

واون میگه باهات زندگی نمیکنم

منم گفتم پس فردابریم تمومش کنیم

بعدم که من گریه کردم و....

رفتم تواتاق

صدازد بیابشین

یه شرط دارم برای ادامه زندگی اگه میخوای زندگیتونگه داری

گفتم چه شرطی میگه مهریتوببخش

گفتم نه

بعدگفت پس فرداآماده باش

اینم بگم دیروزمشاوره بود

همون مشاوره ای که برای ازدواج رفته بودیم پیشش

ولی وقت نشدمشاورحرف بزنه،فقط من حرف زدم،وقراربعدی به احتمال فرداست

بنطرتون چکارکنم؟

میکاپ آرتیست مشهد_mua

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد مهریتو ببخشی و راحت طلاقت بده 

فردا برو دادگاه یا هرجا که لازمه برای طلاق 

اگه خودش پشیمون شد یا پیگیر شد تو دیگه ادامه نده و حوتاه بیا 

چون اگه بترسی قراره همه زندگی همین تهدیدا باشه 

حسبی الله ❤

گفت شرط دارم تو هم گوش دادی؟! اصلا وقتی میدونی جنبه نداره چرا عذرخواهی کردی؟ ولش کن بذار تا هر وقت دوست داره قهر باشه. میگه باهات زندگی نمیکنم بگو برو! خودتم بشین تخمه بشکن فیلم ببین. بزن به بیخیالی طلاق چیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اون میخواد جدا شه، داره راه رو برای خودش هموار می‌کنه. می‌دونه اگه طلاقت بده مهریه میگیری ازش، میخوا ...

اون گفت باهام زندگی نمیکنه

منم گفتم خب حالاکه زندگی نمیکنی پس دوتایی بریم فردا دادگاه جداشیم گفت توافقی گفتم آره

بعدگفت اگه هم نمبخوای جدابشی مهریتوببخش تاباهات زندگی کنم

میکاپ آرتیست مشهد_mua

اون گفت باهام زندگی نمیکنهمنم گفتم خب حالاکه زندگی نمیکنی پس دوتایی بریم فردا دادگاه جداشیم گفت تواف ...

چرا توافقی اون نمیخواد بره پس دنبال کاراش 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
اون گفت باهام زندگی نمیکنهمنم گفتم خب حالاکه زندگی نمیکنی پس دوتایی بریم فردا دادگاه جداشیم گفت تواف ...

کسی که نمیخواد بمونه، به زور نگهش ندار. الان مهریتو اگه ببخشی، بهش باج دادی. دو روز بعد هم دست یه زنو میگیره میاره خونت و میگه اگه میخوای ولت نکنم، باید سکوت کنی. و الی آخر 

به مردها باج بدی، همین میشه تهش. نمیگم جدا شو. شاید جدا بشی هول هولکی و دو روز بعد همون شوهرت پشیمون بشه بگه غلط کردم بیا برگرد. سعی کن ادمش‌ کنی. زهر چشم ازش بگیری. جلوش گریه نکن ضعف نشون نده. اون فکر می‌کنه هرکاری هم بکنه، ولش نمیکنی. یا هرکاری کنه، تاوان پس نمی‌ده. وقتی یه کار یا حرف بدی زد، تنبیهش کن به روشی که متنفره ازش.