2777
2789
عنوان

خوشگلای من می‌خوام شر به پا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 63 پست
بدرک ک خسته اس.چرا جونش بالا میاد ب زنش پول بده

والا در میاد بلا در میاد

هروقت بهم چص تومن پول میده بعدش ده بار میگه

مغازه نوشابه نداره

آب نداره

قبض برق هشدار داده قطع کنن

اینقدر میگه کوفتت میکنه اون یه شورتی که میخوای بخری واسه خودتم من که خرج چندانی نمیکنم واسه خودم

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی اینقد راحت توهین نکن اسی دوسش داره فقط یه اختلاف حل شدنی دارن😁👩‍🦯

نه اینارو میگم که اسی انرژی زنانش بیشتر بشه ، بلاخره شر به پا کردن اسون نیست و قرار نیس بگه قربونت برم بیا نواشت کنم به خاطر صفتهای زیبات..اسی باید قدرتشو حفظ کنه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

والا در میاد بلا در میادهروقت بهم چص تومن پول میده بعدش ده بار میگهمغازه نوشابه ندارهآب ندارهقبض برق ...

نظرمن بخوای بگو من از فردا سرکار نمیام میشینم خونه استراحت کنم.مردا لیاقت ندارن بخدا

اونجا ک نوشتی پول بده پول بده پول بده یعنی غش کردم از خنده😂😂 انشالله ک درست میشه

😂😂😂قربونت انشالله

شوهرت به جای زن باید برده از بازار برده فروش ها میخرید با طرز فکری که داشته

خدااااا چی بگم اوکی من راضیم برده باشم ولی بگذار یکجای دیگه هم برده باشم شاید اونجا مزد گرفتم تونستم بردگی اینجارو تحمل کنم😂😂

نظرمن بخوای بگو من از فردا سرکار نمیام میشینم خونه استراحت کنم.مردا لیاقت ندارن بخدا

میترسم بره پی عیاشی 

خدااااا چی بگم اوکی من راضیم برده باشم ولی بگذار یکجای دیگه هم برده باشم شاید اونجا مزد گرفتم تونستم ...

تو باید بشینی خونه اون بیاره بخوری اصلا لزومی نداره ک حتی سر کار بری وظیفه ش اینه ک هر چی میخوای رو محیا کته،  زن و مرد یک تفاوت هایی دارن و هر کدوم یک وظایفی 

اینکه ازت بیگاری میکشه بدتر از اون پول هم نمبده باید بزنی دهنش رو سرویس کنی 

من با پول هم حال کار کردن رو ندارم چطور چند ماه بدون پول کارکردی و دووم اوردی

تو باید بشینی خونه اون بیاره بخوری اصلا لزومی نداره ک حتی سر کار بری وظیفه ش اینه ک هر چی میخوای رو ...

چی بگم من بشینم که اونم درآمدش قطع میشه