2777
2789

دخترم.. تا 7 سالگی فقط کارتون انگلیسی زبان میذاشتم براش که بعدا دیدم تو مدرسه به مشکل میخوره و فارسی هم که حرف میزنه نصفش رو کلمات انگلیسی میگه دیگه نذاشتم ببینه 

کسی لایکم نکنه

من پسرم کوچیک بود خیلی کارتون میدید وواقعا تاثیرداشت 

همش انگلیسی حرف میزد باخودش توبازی 

۴-۵سالش بود 

ولی بزرگتر شد دیگه فارسی میدید 

الان ۱۰ سالشه 

انگلیسی میفهمه حرف میزنه ولی نه کامل 

بهرادگلم عشقم ۲۸شهریورزمینی شد خدایاشکرررررررت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پسره ده ساله چند وقت پیش تو اصفحان انقدر قشنگ با یه خارجی صحبت میکرد

بعد خارجیه بهش گفت تو از منم بهتر بلدی گفت من کارتون میدیدم یاد گرفتم

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

دخترم.. تا 7 سالگی فقط کارتون انگلیسی زبان میذاشتم براش که بعدا دیدم تو مدرسه به مشکل میخوره و فارسی ...

واقعا یاد گرفت از رو حرکات فیلم؟

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

دخترم.. تا 7 سالگی فقط کارتون انگلیسی زبان میذاشتم براش که بعدا دیدم تو مدرسه به مشکل میخوره و فارسی ...

از چند سالگی شروع کردین؟؟؟پسر من هشت سالشه از دو سال و نیمگی میدید مشکل قاطی کردن زبان فارسی و انگلیسی رو نداره اما روان صحبت نمیکنه خواستم بدونم کسی هست بچش روان صحبت کنه؟؟

بنظرمن که روش خوبیه واقعا خیلی از کلاس بهتره

اره ولی خواستم بدونم تا چه حد میتونن روان صحبت کنن؟پسر خودم حدود پنج سال و نیمه در معرضه نیفهمه اما روان صحبت نمیکنه گاهی غلط گرامری داره مثلا sاخر فعل های مفرد رو نمیگه

من پسرم کوچیک بود خیلی کارتون میدید وواقعا تاثیرداشت همش انگلیسی حرف میزد باخودش توبازی ۴-۵سالش بود ...

اللن چقدر میفهمه؟؟؟مثلا فیلم بزرگسالان رو کامل میفهمه؟؟؟

اره ولی خواستم بدونم تا چه حد میتونن روان صحبت کنن؟پسر خودم حدود پنج سال و نیمه در معرضه نیفهمه اما ...

بزار ببینه

بچه ۵ساله اخه فارسیو درست نمیتونه هنوز کامل صحبت کنه ها عادیه حتی تو خارج هم تو این سن استباه زیاد دارن با تکرار درست میشه

از چند سالگی شروع کردین؟؟؟پسر من هشت سالشه از دو سال و نیمگی میدید مشکل قاطی کردن زبان فارسی و انگلی ...

از همون 1 سالگی.. والا بعد 7 سالگی قطع کردم ولی سال بعد 10 سالش میشه میخوام بفرستمش کلاس زبان 

کسی لایکم نکنه

بزار ببینه بچه ۵ساله اخه فارسیو درست نمیتونه هنوز کامل صحبت کنه ها عادیه حتی تو خارج هم تو این سن اس ...

هشت سالشه پسرم پنج سال و نیم هست که داره کارتون میبینه