دخترم.. تا 7 سالگی فقط کارتون انگلیسی زبان میذاشتم براش که بعدا دیدم تو مدرسه به مشکل میخوره و فارسی هم که حرف میزنه نصفش رو کلمات انگلیسی میگه دیگه نذاشتم ببینه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه پسره ده ساله چند وقت پیش تو اصفحان انقدر قشنگ با یه خارجی صحبت میکرد
بعد خارجیه بهش گفت تو از منم بهتر بلدی گفت من کارتون میدیدم یاد گرفتم
تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره
دخترم.. تا 7 سالگی فقط کارتون انگلیسی زبان میذاشتم براش که بعدا دیدم تو مدرسه به مشکل میخوره و فارسی ...
واقعا یاد گرفت از رو حرکات فیلم؟
تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره
دخترم.. تا 7 سالگی فقط کارتون انگلیسی زبان میذاشتم براش که بعدا دیدم تو مدرسه به مشکل میخوره و فارسی ...
از چند سالگی شروع کردین؟؟؟پسر من هشت سالشه از دو سال و نیمگی میدید مشکل قاطی کردن زبان فارسی و انگلیسی رو نداره اما روان صحبت نمیکنه خواستم بدونم کسی هست بچش روان صحبت کنه؟؟
اره ولی خواستم بدونم تا چه حد میتونن روان صحبت کنن؟پسر خودم حدود پنج سال و نیمه در معرضه نیفهمه اما روان صحبت نمیکنه گاهی غلط گرامری داره مثلا sاخر فعل های مفرد رو نمیگه
اره ولی خواستم بدونم تا چه حد میتونن روان صحبت کنن؟پسر خودم حدود پنج سال و نیمه در معرضه نیفهمه اما ...
بزار ببینه
بچه ۵ساله اخه فارسیو درست نمیتونه هنوز کامل صحبت کنه ها عادیه حتی تو خارج هم تو این سن استباه زیاد دارن با تکرار درست میشه