2777
2789
عنوان

دارم از برادرم فاصلع میگیرم

316 بازدید | 14 پست

داداش کوچیکمه من وداداشم خیلی بهم وابسته یم جونمون ب هم وصله هرجامیریم باهم الان ک ازم دوره هرشب پیام وزنگ میدیم میدونی امروز ب این فکرمیکردم میگفتم زن بگیره خب مسلما اولویت زندگیش خانومشه منم ازدواج کنم اولویت زندگیم همسرمه نمیشه که یروز داداشم نتونه بهم زنگ بزنه ناراحتشم یاالکی ب خانومش بدبین شم بگم ازوقتی زن گرفته خواهرشویادش رفته چون قطعا هرکسی ازدواج کنع صاحب بچه شه اولوین زندگیش خانواده جدیدشه اینا رو یاخودم مرورمیکردم گفتم چ کاریه خودمو اذیت کنم ازالان ک مجرده فاصله بگیرم وابستگیمو کم کنم ک ازدواج کرد ب مشکل نخورم وبتونم باخانومش ارتباطمون صمیمی باشه احترام هامون سرجاش بمونع ولی وابستگی نباشه باخودم مرور میکردم ک توفقط وظیفه داری برای خوشبخت بودن داداشت دعاکنی ولی وابستگی نداشته باشی نمیدونم کاردرستی میکنم یانه نظرشماچیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداخیرت بده همین که خواهری که می‌دونه داداشت بعد ازدواج اولویتش چیه و تو زندگیش نباید دخالت کنی نیوم ...

قربونت برم خب واقعیته حتی منم ازدواج کنم وبچه داشته باشم همسرم اولویت زندگیش من وبچه هاشه نباید خواهرشوهرم ناراحت بشه ازدستم یاازچشم من ببینه هرچیزی ک براخودم میخوام برا زن داداش ایندمم میخوام قانون طبیعته اینا

خب اره ولی اینجوری تو میگی نیستیم😂

نمیدونم شماچجوری هستی ماهم دعواداریم تو سروکله هم میزنیم تادلت بخاد فوش میدیم ب هم ولی درکل توهرشرایطی پشت هموخالی نمیکنیم 

قربونت برم خب واقعیته حتی منم ازدواج کنم وبچه داشته باشم همسرم اولویت زندگیش من وبچه هاشه نباید خواه ...

وارد زندگی نشدی بدونی خیلی از خواهر شوهر ها میگن زندگی من هر جوری برا زن داداشمم همینجوری باش داداشم یاد بدم بندازم جون عروس و اینکه بعد ازدواج چه خواسته و چه ناخواسته تماس مرد با خواهرش زیاد باش همسر فکر بد می‌کنه 😂

ولی خب صمیمی بمونین برای خودتون بهتره باور کن بعضیا تو حسرت یدونه خواهر یا یدونه برادرن پس وابسته ب ...

نمیگم صمیمی نمونیم ن اصلا اتفاقا خواهر وبرادری ب همین صمیمیتاش خوشه مگ میتونم صمیمی نباشم حتی تاجایی ک بتونم کنارشم توهرشرایطی باشه پشتشم حتی اگ عاشقش باشه ب عشقش میرسونم دعای من عاقبت بخیری داداشمه اماخب وابستگی زیادم خوب نیست نمونش امروز داداشم درگیر کارش بود بهم زنگ نزد دیر زنگ زدامشب بغض کردم میگفتم این چرا دیر زنگ زده چرامث قلنا هوامونداشت دل نازک شده بودم هرساعت زنگ بزنه این خوبیت نداره اصلا درصورتی داداشمم اختیار زندگی خودشوداره من فقط ی خواهرم نباید توقع زیادی داشته باشم

بله خیلی مهم چون تو یه سنی وابستگی بیشتره و از یه سنی ب بعد وابستگی خیلی کم میشه

ن اصلا این حرفوقبول ندارم من مامانم ۵۰سالشه داداشش ۴۵ هنوزم بعد۵۰سال وابستگی شدیدی بهم دارن اصلا هم کم نشده وجونشونو برای هم میدن

وارد زندگی نشدی بدونی خیلی از خواهر شوهر ها میگن زندگی من هر جوری برا زن داداشمم همینجوری باش داداشم ...

خخخ خیلیا منطق ندارن ولی منطق من اینه هرکسی بفکر نجات زندگی خودشه من تنها کاری ک ازدستم برمیاد دعای عاقبت بخیری داداشمه واین ک بعدن ازدواج کنه حرمت زن داداشموبگیرم چون عقیدم بر این که داداشمودوس داشته باشم زن داداشمم دوسدارم احترام ب زنش احترام ب داداشمه اگ گوش خوبه گوشواره شم خوبه عقیدم بر اینه و دوسندارم دربرابر خانومش طوری رفتارکنم ک زن داداشم ب داداشم بگه همش ب خواهرت می چسبی برعکس ب خانومش میچسبم حرمتشومیگیرم