2777
2789
عنوان

نماز شب اول قبر

75 بازدید | 13 پست

سلام خانم های عزیز مادربزرگم به رحمت خدا رفته 

امروز دفن شده 

ثواب داره نماز شب اول قبر براش بخونید انشاالله خیر دنیا و آخرت ببینید 

برای حاجات شما صلوات میفرستم 

مرحوم فاطمه نام پدر  اسد الله 

خیر ببینید 

خدا رحمتش کنه

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیه که یه روزم برای من بخونه...

خدا رحمتشون کنه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

تروخدا پاشو خودت بخون براش خواهش میکنم ازت براش بخون 

تو نمیدونی چه نوری میشه براش تو تاریکی خیلی کمکش میکنه

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

ممنون خدا تمام رفتگان رو رحمت کنه

🩷

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

تروخدا پاشو خودت بخون براش خواهش میکنم ازت براش بخون تو نمیدونی چه نوری میشه براش تو تاریکی خیلی کمک ...

بله خودم خواندم گفتم شاید چند نفر دیگر بخوانند چند نفر هم ثواب کنند مادربزرگ من هم بهش ثواب برسه 

بله خودم خواندم گفتم شاید چند نفر دیگر بخوانند چند نفر هم ثواب کنند مادربزرگ من هم بهش ثواب برسه

خدا خیرت بده واقعا لطف بزرگی درحقش کردی چون خیلی کمکشون میکنه 

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!