2777
2789
عنوان

باهوشا بیان

75 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها 

من‌ینفرو دوس دارم‌

سه ساله باهمیم‌ک‌خانوادم‌مخالفن موافقت نمیکنن نامزد کنیم باور کنین منم زندانی کردن که یوقت نبینمش امروز خونمون کسی نبود گفتم بیاد ببینمش اخه باید بره خدمت🥲

ما خونمون اپارتمانیه خونه روبروییمون خودشو زده بود به نبودن کلا ادا در میاره مثلا خونه نیستم من درو باز گذاشتم اومد داخل موقع بیرون رفتنم‌تند رف اما در های اپارتمانی چشمی در دارن که از پشت در میبینن میترسم فیلم گرفته باشه با موبایل 

اخه زنه دنبال اتو هست از همه زن درستی نیست

بنظرتون احتمال دارع پشت در مونده باشه تا بره فیلم‌بگیره از چشمی در؟

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره رو آوردی خونه سیسی؟دل و جرئتتو قربون

دیگه میخواس بره خدمت امشب حرکت میکنه

چیکار کنیم خانواده من‌مخالفن

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

فکر نمیکنم اون قدر بیکار باشه بسپار به خدا🥲

هعی

مگه میدونسته دوستا چه موقع میاد ؟

نه اما همش پشت درن بخدا فضولللل 

شکار لحظه‌ها خیلی سخته . شدنی نیست .

انقد استرس دارم با خانواده ما هم‌قهرن چون مادرم دم دری نیست نمیره حرف بزنع

سلام علیک نداریم میگم‌فیلم‌بگیره بفرسته تهدید 

نترس .این کار نفعی براش نداره پس نمیکنه .

❣️❣️

چون‌میدونس فقط من‌خونم‌ شایدم مهمون باشه فیلم چیو بگیره