2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه استفاده قابلمه استیل دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 50 پست
اگه مهمان کم داری.فعلا تکی دو سایز گرانیت بگیر و یه دست استیل عالیه.روحی بزرگ هم برای مهمان تعداد با ...

مهمون نه زیاد ندارم ... ممنون از توضیحاتت... فعلا نمیتونم هردو رو بخرم اول استیل رو می‌خرم انشاالله فرصت بعدی گرانیت

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😃 جدید رو گرفتی قبلی ببخش همون رد کن.مسی یه دیگ داشتم فروختم

چشم عزیزم ... آره حتما ولی میترسم طرف ناراحت بشه که چیزی رو که برا خودش نمی پسنده رو داره میده به من

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
ببین من خوزستانی هستم توی شهرمون اصلیش بود خریدیم،بگرد اصلیش پیداکن

وتقویت اینجوری که بازار رو می بینم نمیتونم اصلش رو بخرم چون حتما خیلی گرون میشه 

چشم عزیزم ... آره حتما ولی میترسم طرف ناراحت بشه که چیزی رو که برا خودش نمی پسنده رو داره میده به من

والا من به هر کی بخشیدم خوشحال شد چون نصفشون نو مونده بود و کم استفاده شده بود.کلا دوست ندارم قابلمه های تکی متفرقه تو آشپز خونه باشه.ظروف مهمان و خودمان هم یکیه.

وتقویت اینجوری که بازار رو می بینم نمیتونم اصلش رو بخرم چون حتما خیلی گرون میشه

اره سخته واقعا

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
والا من به هر کی بخشیدم خوشحال شد چون نصفشون نو مونده بود و کم استفاده شده بود.کلا دوست ندارم قابلمه ...

مال منم بزرگا که در حد نو هست کوچیکاشم سالمه واقعا راضی بودم ازشون فقط دیگه نمیخوام بخاطر ناسالم بودن استفاده کنم به هرکی هم بدم میگم بخاطر این مشگل رد میکنم بره 

من همیشه استیل داشتم و دارم. قبلا عرشیا داشتم الان زولینگ (دوبچه) دارم. کرکماز هم از جای خوب بخری که اصل باشه خوبه. استیل اگه کف چدن باشه خیلی عالیه. برنجی که تو استیل درست میکنم عالی میشه. من کلا برنج رو تو استیل درست میکنم و خورش رو تو قابلمه شیشه ای.

مال منم بزرگا که در حد نو هست کوچیکاشم سالمه واقعا راضی بودم ازشون فقط دیگه نمیخوام بخاطر ناسالم بود ...

عزیز این نظراتی که من الان گفتم شخصیه.قدیم سالها روحی استفاده کردم.الانم سری کامل روحی دارم.برای بیرون رفتن یا نذری دادن یا مهمان تعداد خیلی بالا از روحی استفاده میکنم.شما میتونی فقط اونایی که آسیب دیدن رد کنی.و اون دوتا رو جایگزین کنی.خودم قبل استیل.دو دست گرانیت دم دست داشتم.هر چی تعداد قابلمه زیاد دم دست باشه.راحت تری.سر زده مهمان بیاد و قابلمه کم نداری.

سلام من هم خورشت هم برنج دم میکنم

راضیم،وقتی برنج دم گذاشتی اگه رو اجاق گذاشتی حتمن از شعله پخش کن استفاده کن،و شعله رو کم کن،نیم ساعت کافیه،خاموش کن چون بعدش با حرارت و گرمی استیل برنج گرم میمونه چون استیل خیلی داغ میشه،منم اولش چون نمیدونستم برنجم سوخت ولی الان دیگه قلقش اومده دستم.

من همیشه استیل داشتم و دارم. قبلا عرشیا داشتم الان زولینگ (دوبچه) دارم. کرکماز هم از جای خوب بخری که ...

چند دقیقه دم میکشه ؟ حتما شعله پخش کن میذاری ... یکی هم میگن قابلمه ها سه لایه هستن مال شما هم همینه ؟ 

عزیز این نظراتی که من الان گفتم شخصیه.قدیم سالها روحی استفاده کردم.الانم سری کامل روحی دارم.برای بیر ...

فدایی داری که وقت گذاشتی برام ممنونتم