2777
2789
اگر بچه باشه زن بیشتر آسیب میبینهاگر بچه نباشه حال می‌کنه 😎😂

بخصوص اگه به بچه ش وابسته باشه😢

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید
نمیدونم ندیدم مردی افسرده باشه مردها نمیزارن کارشون به افسردگی برسه سربع بعدی رو تور میکنن😊

اینطوریام نیس. زندگی به بچه رو براحتی داغون کردن تاوان داره. میکشه یروزی از جانب خدا چه زن باشه چه مرد.. عین روز برام روشنه

خدا یار باشد😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونیکه زندگی رو داغون کرد... یروز به خاک سیاه میشینه مخصوصا اگه بچه هم باشه. خدا جای حق نشستهمنم دار ...

لعنت به خیانت😢

اونی که عاشق تر بوده بیشتر آسیب میبینه ...ولی در کل چون خیلی از مردا احساساتشون رو توی جمع بروز نمی ...

شاید از لحاظ احساسی چند روزی بروز ندن ولی خب مردا سریع خودشونو جمع میکنن میرن سراغ بعدی

لعنت به خیانت😢

توکل به خدا اما اگه مادرم نمیزارم بچه رو ببینه. من خیلی کوتاه اومدم اما اون خجالت نکشید. مادر نیستم اگه بذارم دستشو به هرزه ها بزنه بیاره به بچه منم بزنه. خودم براش هم پدر میشم هم مادر. نموندیم به اون خیانتکار عوضی

خدا یار باشد😍😍
توکل به خدا اما اگه مادرم نمیزارم بچه رو ببینه. من خیلی کوتاه اومدم اما اون خجالت نکشید. مادر نیستم ...

😢😢درکت میکنم

توکل به خدا اما اگه مادرم نمیزارم بچه رو ببینه. من خیلی کوتاه اومدم اما اون خجالت نکشید. مادر نیستم ...

از خداوند از ته دل برات ارزوی موفقیت دارم مطمئنم میتونی شکستش میدی

شاید از لحاظ احساسی چند روزی بروز ندن ولی خب مردا سریع خودشونو جمع میکنن میرن سراغ بعدی

اونی که خیلی راحت میره سراغ بعدی حتما از اول عاشق نبوده... الان تو خیلی از ازدواج ها پسر یا دختر از قبل تو دلش یکی رو دوست داشته و بهش نرسیده و این باعث میشه که در ۹۰ درصد مواقع طرف دیگه هیچوقت اونجور عاشق و دلبسته کسی نتونه بشه به همین دلیل تو چنین طلاقی طرف خیلی راحت دل میکنه و میره و این مرد و زن نداره