کلا خیال تاثیری رو واقعیت نداره ن اونو ممکن میکنه ن غیر ممکن تو دنیای واقعی زندگی کن تا اذیت نشی لذتی اگ باشه تو واقعیت هس و حالشو میبری نباشع و نشه هم نمیشه باید بپذیری
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو دنیای واقعیم واقعا هیج لذتی وجود ندارهاما بعضی وقتا ک ب لذت هایی ک تو آیندهام ممکنه تجربه کنم فک ...
خب اونا فقط تصور توعه مثلا اگ آدم بخواد پولدار شه باید انقد کار کنه ک وقت فک کردن نباشه ینی عملگرا باشه اگ فک کنی با فرد مورد علاقت ازدواج میکنی ممکنه اون اصلا تورو نخواد یا کلا آدم مناسبی و نتونی انتخاب کنی چیزی توی این دنیا قابل پیشبینی نیست من خودم مسیرم بار ها تغییر کرده میتونی خیال کنی ولی بدونی فقط خیاله انتظار دیگ ای نداشته باشی وگرنه زندگی واقعی هر چند گاهی تلخ رو بپذیری حالت بهتره
برا هدف هات برنامه ریزی کن . .این ک خیال پردازی میکنید یا بهشون فکر میکنید اشکالی نداره و خوبه ولی بشرطی ک روز ب روز بهشون نزدیک بشی . روز کاغذ بنویسشون ک عملی بشن .
اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸