2777
2789

الان از حمام در اومده میگه پودر موبر زدم صورتم 

براش آماده کردم بودم که بزنه به بدنش ولی زده به صورتش الان صورتش قرمزه و میسوزه چیکارش کنم؟؟؟

زندگی زیباست ای زیباپسند....                                                             شاید زیبا نباشه ولی میتونیم با انجام کارای کوچیکی زیباش کنیم               #بیاین_مهربون_باشیم                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن گل سرخ نداری بزنی به صورتش میگن آب رو‌آتیشه

نه ندارم

زندگی زیباست ای زیباپسند....                                                             شاید زیبا نباشه ولی میتونیم با انجام کارای کوچیکی زیباش کنیم               #بیاین_مهربون_باشیم                                                                       

باید کرمی روغنی چیزی بزنیهمیشه اول بچه رو آگاه کن. حالا الان ک گذشت ولی یه شیور بخر خیلی راحته. پودر ...

من برا دخترم دبه ای کیلویی میخرم بده؟؟

مگه نمیگن خاصیت درمانی داره؟

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

باید کرمی روغنی چیزی بزنیهمیشه اول بچه رو آگاه کن. حالا الان ک گذشت ولی یه شیور بخر خیلی راحته. پودر ...

با سیور پوست مرغی نمیشه ؟

نهژیلت هم شیو میکنه البتهولی اینکه میگم هم برقی هست هم با باتری. خیلی عالیه. هم استفاده ش راحته .سرچ ...

اها دیدم گرده سرش میچرخه

مگه برای بکینی میشه؟ زیر بغل؟

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔