2821
2789
عنوان

اکسمو امشب دیدم

571 بازدید | 49 پست

از پارسال ندیدمش، فقط ی بار زنگ زد من روش قطع کردم. خیلی خودشیفته بود و اولاش لاس میزد و بعدش شروع کرد به توهین کردن. راحت میگفت من با یکی چت کردم. هیچوقت هم نگفت بیا دوست باشیم یعنی درواقعیت اکسمم نبود تو آبنمک بودم.

مشخص بود بخاطر من اونجا بود ولی من حتی سمتش ی نگاهی هم ننداختم چون میدونستم کافی بود ی نگاه بهش بندازم تا دوباره شروع کنه حرف زدن.

جالبه یکسال بیشتره درگیر آسیبیم که ازم زده ولی تونستم راحت برخورد کنم فقط دستام یکم‌میلرزید ولی تو چهره مشخص نبود.

خدایا شکرت ضایعش کردم دلم خنک شد.

براتون آرزو میکنم همچین حسی رو تجربه کنید😂😂😂😂

بعد یکسال دفتر این آدم هم بسته شد

من کلی راه اشتباه رفتم همشم خودم مقصرم زود اعتماد میکنم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من کلی راه اشتباه رفتم همشم خودم مقصرم زود اعتماد میکنم

حالا شما هم‌ زود اعتماد کنی بازم اونی که سواستفاده میکنه آدم لاشی و لجنیه.

ولی خوبه یادبگیریم اول خودمونو مقصر ندونیم، دوما اشتباهی هم داشته باشیم قبولش کنیم سوم درس بگیریم و تکرارش نکنیم

حالا شما هم‌ زود اعتماد کنی بازم اونی که سواستفاده میکنه آدم لاشی و لجنیه.ولی خوبه یادبگیریم اول خود ...

تقریبا میشه گفت به ایت توصیه ها عمل میکنم وزندگیم بهتر شده ولی گهگاهی خام بازی درمیارم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
کسی بود نصحیت کنه؟

نه والا فقط وقتی شکست میخورم فکرش میکنم کجای کارم اشتباه بوده دیگه تکرارش نمیکنم

منم هنوز خامم ولی یاد میگیریم آخرش

آدمیزاده دیگه بی عیب ونقص نیست

نه والا فقط وقتی شکست میخورم فکرش میکنم کجای کارم اشتباه بوده دیگه تکرارش نمیکنم

من یه دوست دارم خیلی بش میگم این آدم اون نیست و...

وقتی کات می‌کنه میاد پیش من بعد سریع باش اوکی میشه انگار نه انگار..

من یه دوست دارم خیلی بش میگم این آدم اون نیست و...وقتی کات می‌کنه میاد پیش من بعد سریع باش اوکی میشه ...

یعنی اشتباهو تکرارمیکنه؟

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز