2777
2789
تا جایی که من مطمئنم نه اصلا نمیشه کامپیوتر رشته ریاضی خیلی رتبه خوبی میخواد مگه میشه کسی از کنکورفن ...

ینی شما میگی از طریق هنرستان نمیشه رفت دانشگا دولتی؟؟

همچون قاصدکی سردرگم زورم به اجابت هیچ آرزویی نرسید، در جهانی دیگر ؛ شاید...🌱

این الان با شرط معدل دانشگاه دولتی ان؟پس اگه بخواد مهندسی کامپیوتر بخونه حتما باید کنکور ریاضی بده ی ...

ببین ، اگه دبیرستانو هنرستان رشته کامیپوتر رفته باشی باید کنکور فنیِ کامپیوتر رو بدی که در مهایت هم توی یکی از دانشکده های فنی و حرفه ایی ( که اسم جدیدش شده ملی مهارت ) قبول میشی ! و فقط هم گرایش های شبکه و نرم افزار و فناوری اطلاعات و سخت افزار رو داره که اکثر دانشکده ها برای دختر ها ( چون دانشکده های فنی تک جنسیتی هستن ) فقط نرم افزار و فناوری اطلاعاتو ارائه میدن و اینکه ناپیوسته هست ! یعنی شما ۲ سال رو میخونی و فوق دیپلمت رو میگیری و بعد برای وارد شدن به مقطع کارشناسی نیازی به کنکور نداره و فقط شرط معدل هست ! اون هم باز دانشکده ( باز هم فقط از بین دانشکده های فنی ) و رشته رو انتخاب میکنی و باید صبر کنی جوابش بیاد و بعد دوباره ۲ سال دیگه میخونی و کارشناسیتو میگیری و بعد اگه خپاستی میتونی کنکور ارشد بدی و دیگه هر دانشگاهی که خواستی رو بری 

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشکده های قنی دولتی هستن ولی اسمشون روشه ! دانشکده هستن و دانشگاه سراسری مثل دانشگاه تهران و امیرکبیر و اینا نیستن ! و بله شما با کنکور فنی فقط مجازید که از بین دانشکده های فنی انتخاب کنید ، یعنی دانشگاهاشون فرق داره و تک جنسیتی هستن 

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!

نفر قبلی توضیح دادن ولی منظورم این بود دانشگاه نمیتونه بره دانشکده میتونه بره چون سوال ایشونم همین بود که میتونه به جای دانشکده،دانشگاه برم.