این الان با شرط معدل دانشگاه دولتی ان؟پس اگه بخواد مهندسی کامپیوتر بخونه حتما باید کنکور ریاضی بده ی ...
ببین ، اگه دبیرستانو هنرستان رشته کامیپوتر رفته باشی باید کنکور فنیِ کامپیوتر رو بدی که در مهایت هم توی یکی از دانشکده های فنی و حرفه ایی ( که اسم جدیدش شده ملی مهارت ) قبول میشی ! و فقط هم گرایش های شبکه و نرم افزار و فناوری اطلاعات و سخت افزار رو داره که اکثر دانشکده ها برای دختر ها ( چون دانشکده های فنی تک جنسیتی هستن ) فقط نرم افزار و فناوری اطلاعاتو ارائه میدن و اینکه ناپیوسته هست ! یعنی شما ۲ سال رو میخونی و فوق دیپلمت رو میگیری و بعد برای وارد شدن به مقطع کارشناسی نیازی به کنکور نداره و فقط شرط معدل هست ! اون هم باز دانشکده ( باز هم فقط از بین دانشکده های فنی ) و رشته رو انتخاب میکنی و باید صبر کنی جوابش بیاد و بعد دوباره ۲ سال دیگه میخونی و کارشناسیتو میگیری و بعد اگه خپاستی میتونی کنکور ارشد بدی و دیگه هر دانشگاهی که خواستی رو بری
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ینی شما میگی از طریق هنرستان نمیشه رفت دانشگا دولتی؟؟
دانشکده های قنی دولتی هستن ولی اسمشون روشه ! دانشکده هستن و دانشگاه سراسری مثل دانشگاه تهران و امیرکبیر و اینا نیستن ! و بله شما با کنکور فنی فقط مجازید که از بین دانشکده های فنی انتخاب کنید ، یعنی دانشگاهاشون فرق داره و تک جنسیتی هستن